vineri, iunie 9, 2023

Irina Loghin a descoperit elixirul tinereții. Îndrăgita artistă a dezvăluit unul dintre secretele sale și le recomadă femeilor să facă acest lucru în fiecare zi.

Pentru că se menține într-o formă de zile mari, Irina Loghin a dezvăluit cum reușește să aibă un ten de porțelan la 83 de ani.

Artista are un ritual atunci când vine vorba de îngrijirea feței. Folosește un ingredient pe care toate femeile îl au deja în bucătărie, acesta fiind secretul frumuseții sale.

Pe lângă masajul facial care nu mai este un secret, Irina Loghin își prepară de ani de zile un demachiant potrivit pentru tipul său de ten.

Această loțiune minune este sfântă pentru Irina Loghin și o folosește în fiecare zi!

Pentru a se demachia, Irina Loghin amestecă uleiul de măsline cu un lapte demachiant și folosește dischete pentru a se da ușor pe ten.

În plus, aceasta își prepară o mască cu o lingură de miere și un gălbenuș de ou, musai adus de la țară.

„Am din Grecia ulei de măsline extravirgin și mie mi se pare foarte sănătos pentru organism, atât pentru uz intern, cât și extern. Îl recomand femeilor. O linguriță pe zi face minuni în corpul nostru, iar pentru ten eu îl amestec cu un lapte demachiant”, a povestit Irina Loghin, pentru Click!


A renunțat la carne!

Artista a luat această decizie după ce, în 1979, a făcut o toxiinfecție alimentară care i-a pus viața în pericul. Totul s-a întâmplat în timpul unui turneu pe care artista l-a susținut la Sibiu.

„Eram într-un turneu la Sibiu. Și m-am dus la masă cu Benone și alți colegi… Eu sunt mare iubitoare de animale, și eu, și fiica mea, Irinuca. Cu tăierea porcului era un chin, fugeam de acasă, dar în turneu nu am avut ce face și am comandat un grătar de vită.

Am făcut o intoxicație mare… Eram pe scenă cu maestrul dirijor Ionel Budișteanu. Am început să amețesc, să văd steluțe în fața ochilor.

M-am dus aproape de maestrul Budișteanu și i-am spus «țineți-mă că mă prăbușesc»… Mi s-au muiat picioarele, m-au luat cu salvarea, m-au dus la spital.

Se întâmpla prin ’79 și mi-am zis, cine mai mănâncă carne de aici înainte, indiferent ce se întâmplă. De atunci am tăiat carnea de pe lista alimentelor și toate proteinele le iau din nucă, din migdale…

Să vedeți ce preparate fac acasă cu tot felul de amestecuri din semințe. Cartofi dulci, care nu îngrașă așa ca cei albi, îi pun la grătar cu ulei de măsline, sunt un deliciu”, a mărturisit Irina Loghin în show-ul moderat de Irina Păcurariu, potrivit Fanatik.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

V-ar mai putea interesa:

spitale private