duminică, august 7, 2022

Irina Loghin și-a dezvăluit secretul tinereții. Interpreta de muzică populară le-a spus doamnelor cum reușește să arate atât de bine șa 83 de ani.

Pentru că se menține într-o formă de zile mari, Irina Loghin a dezvăluit cum reușește să aibă un ten de porțelan la 83 de ani.

Artista are un ritual atunci când vine vorba de îngrijirea feței. Folosește un ingredient pe care toate femeile îl au deja în bucătărie, acesta fiind secretul frumuseții sale.

Te-ar mai interesa: Rugăciune către Sfânta Teodora de la Sihla, ocroti...

Pe lângă masajul facial care nu mai este un secret, Irina Loghin își prepară de ani de zile un demachiant potrivit pentru tipul său de ten.

Această loțiune minune este sfântă pentru Irina Loghin și o folosește în fiecare zi!

Pentru a se demachia, Irina Loghin amestecă uleiul de măsline cu un lapte demachiant și folosește dischete pentru a se da ușor pe ten.

„O linguriță pe zi face minuni”

În plus, aceasta își prepară o mască cu o lingură de miere și un gălbenuș de ou, musai adus de la țară.

„Am din Grecia ulei de măsline extravirgin și mie mi se pare foarte sănătos pentru organism, atât pentru uz intern, cât și extern. Îl recomand femeilor. O linguriță pe zi face minuni în corpul nostru, iar pentru ten eu îl amestec cu un lapte demachiant”, a povestit Irina Loghin, pentru Click!

Te-ar mai interesa: Fructele verzi care pot reduce cancerele cu peste ...

Îndrăgita artistă a dezvăluit de-a lungul timpului câteva dintre secretele care au ajutat-o să se mențină în timp.

Pentru cei care nu știu, interpretă de muzică populară a renunțat la acest obicei banal în urmă cu 40 de ani. Există un aliment pe care artista l-a exclus din meniul său zilnic!

Fiind o mare iubitoare de animale, marea doamnă a muzicii populare românești a dezvăluit în cadrul unui interviu că obișnuia să plece de acasă atunci când se tăia porcul de Ignat. În plus, acesta este și motivul pentru care Irina Loghin a scos carnea din alimentația sa, în urmă cu peste 40 de ani.

Te-ar mai interesa: Alimentul comun care reduce riscul de deces. Nutri...

Artista a luat această decizie după ce, în 1979, a făcut o toxiinfecție alimentară care i-a pus viața în pericul. Totul s-a întâmplat în timpul unui turneu pe care artista l-a susținut la Sibiu.

Am tăiat-o de pe lista alimentelor!

„Eram într-un turneu la Sibiu. Și m-am dus la masă cu Benone și alți colegi… Eu sunt mare iubitoare de animale, și eu, și fiica mea, Irinuca. Cu tăierea porcului era un chin, fugeam de acasă, dar în turneu nu am avut ce face și am comandat un grătar de vită.

Te-ar mai interesa: Scandalul Gabi Bădălău- Claudia Părtrășcanu ia pro...

Am făcut o intoxicație mare… Eram pe scenă cu maestrul dirijor Ionel Budișteanu. Am început să amețesc, să văd steluțe în fața ochilor.

M-am dus aproape de maestrul Budișteanu și i-am spus «țineți-mă că mă prăbușesc»… Mi s-au muiat picioarele, m-au luat cu salvarea, m-au dus la spital.

Se întâmpla prin ’79 și mi-am zis, cine mai mănâncă carne de aici înainte, indiferent ce se întâmplă. De atunci am tăiat carnea de pe lista alimentelor și toate proteinele le iau din nucă, din migdale…

Te-ar mai interesa: Dureri de spate intolerabile? ACESTE exerciții pot...

Să vedeți ce preparate fac acasă cu tot felul de amestecuri din semințe. Cartofi dulci, care nu îngrașă așa ca cei albi, îi pun la grătar cu ulei de măsline, sunt un deliciu”, a mărturisit Irina Loghin în show-ul moderat de Irina Păcurariu, potrivit Fanatik.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private