vineri, ianuarie 27, 2023

Își pun propriile interese pe primul loc. Potrivit astrologilor, trei semne zodiacale te vor ajuta doar dacă au ceva de câștigat. Te afli printre ele? Previziuni complete pentru trei semne zodiacale.

De ce să-l ajut? Am eu ceva de câștigat? Acesta poate fi primul gând atunci când te vei duce să le ceri ajutorul. Desigur, asta nu înseamnă că nu îți vor face o mică… favoare.

Pur și simplu, vor pune interesul lor personal mai presus de orice altceva. Să vedem despre ce trei semne zodiacale este vorba și care sunt cele la care ar trebui să te gândești de două sau chiar de trei ori înainte de a le cere ajutorul.

Te-ar mai interesa: Eructațiile (râgâielile) excesive pot fi un semn d...

GEMENI: mintea lui se va gândi deja la ce favoare îți va cere

Dacă te vei duce să ceri ajutorul nativilor din Gemeni, va răspunde solicitării tale. Dar mintea lui se va gândi deja la ce favoare îți va cere.

Tu vei fi o altă ușă la care poate bate, în orice moment și la orice oră. Încă o cunoștință sau un prieten căruia îi va putea cere un serviciu sau care îl va putea scoate dintr-o situație dificilă.

Horoscop. CORPION

Scorpionul nu face niciodată nimic din întâmplare. Nu va avea o inimă atât de… mare dacă nu are și el ceva de câștigat de la tine. Ajutorul pe care ți-l va oferi va fi proporțional cu propria „cotă de profit”.

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să știi despre artroza genunchiului, bo...

Cu cât este mai mică sau inexistentă, cu atât este mai puțin probabil să te ajute. Nici măcar nu se va deranja dacă nu există ceva în schimb pentru el. Greu sau nu, așa este Scorpionul.

CAPRICORN

Timpul înseamnă bani pentru Capricorn

Pentru Capricorn, timpul înseamnă bani. În niciun caz nu se va implica în ceva, care pur și simplu îi va „mânca timpul” și nu-i va oferi nimic în schimb. El are obiectivele sale și lucruri mult mai importante de făcut decât să stea și să asculte drama sau problema ta.

Te-ar mai interesa: Cele patru stadii de osteoporoză. Ce se întâmplă c...

Dar dacă are și el ceva de câștigat, atunci da, te va ajuta și chiar va face tot ce-i stă în putință pentru a-ți oferi soluții, potrivit pronews.gr.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private