Sari la conținut

Îşi tratează copilul autist cu marijuana medicinală

Folosirea cannabisului în tratarea bolilor neurologice, a epilepsiei şi a tumorilor canceroase este permisă în anumite state din America şi în 8 ţări europene.

O familie din Oregon a ales pentru băieţelul lor de 11 ani acest tratament controversat pentru ameliorarea simptomele autismului. Încă de la 5 ani, copilul a început să aibă un comportament auto-destructiv. ,,Avea obiceiul să se lovească cu capul de pereţi până când sângera,” povesteşte tatăl băiatului.

Însă, de când au început să-i administreze de 3 ori pe săptămână o formă lichidă de marijuana, părinţii au văzut o îmbunătăţire semnificativă a comportamentului băieţelului.

Asociaţia Americană de Pediatrie este împotriva folosirii marijuanei medicinale pentru copii, deoarece nu se cunosc efectele adverse pe care le poate avea drogul pe termen lung.    

Citeste si:
Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.