duminică, noiembrie 29, 2020
Elena Oceanu

Vaccin oral împotriva coronavirusului. Israelul a anunțat că, în câteva săptămâni, va avea un vaccin pentru coronavirus, care ar putea fi administrat pe cale orală, fiind astfel accesibil publicului larg.

Totuși, potrivit Jerusalem Post, după conceperea vaccinului ar mai fi necesare cel puțin 90 de zile pentru procesul de verificare și testare.

Vaccin oral împotriva coronavirusului

”Încercăm să dezvoltăm un test care să le permită oamenilor să se verifice singuri acasa, la fel cum există teste de sarcină sau HIV. Astfel am putea separa efectiv și mai eficient oamenii bolnavi de cei sănătoși,” a declarat Benjamin Netanyahu, prim-ministrul Israelului, potrivit stirileprotv.ro. 

80.000 de oameni sunt in izolare sau in carantina in Israel, unde au fost depistate cateva zeci de cazuri de infectare.

În Germania, unde sunt peste 1.000 de cazuri de infectare si 20 de decese, au fost deschise stații de testare pentru coronavirus drive-in. ”Fiecare trage mașina aici, rămâne în siguranță în mașină, deschide geamul, și mostra este recoltată. Durează, în medie, cinci minute pentru un test. Fiecare este informat de rezultat în cel mult 24 de ore,” a declarat un localnic.

Parteneri