joi, iunie 30, 2022

Bei cafea în fiecare dimineață? Dacă da, următoarea rețetă de cremă de cafea este cu siguranță ceva pe care veți dori să încercați (dacă vă place cafeaua mai spumoasă). Această cremă de cafea nu numai că vă va face cafeaua mai sănătoasă, dar vă va ajuta și la stimularea metabolismului.

Cum să faci cremă de cafea cu ulei de cocos?

Proporțiile pentru această rețetă pot fi ajustate după gustul vostru. Deci, dacă nu vă place cafeaua dulce, reduceți sau omiteți mierea.

Te-ar mai interesa: Pericolul ascuns al expunerii la soare. În 10 minu...

Ingrediente:

  • 2 linguri de ulei de cocos
  • o lingură miere crudă
  • o lingura pudră de scorțișoară de Ceylon
  • optional: 1 lingură pudră de cacao crudă

Instrucțiuni:

  • Se amestecă toate ingredientele într-un bol și până se omogenizează bine.
  • Păstrați amestecul de cremă de cafea într-un borcan de sticlă.

Cum se folosește crema de cafea cu ulei de cocos

Preparați-vă ceașca de cafea preferată. Adăugați 1-2 linguri de cremă de cafea cu ulei de cocos în cafea  cât este încă fierbinte. Apoi, amestecați cafeaua și crema la maxim timp de aproximativ 5 secunde. Și ai terminat!

Cum functionează?

Ceea ce face uleiul de cocos atât de special este conținutul de acizi grași cu lanț mediu, în loc de acizi grași cu lanț lung.

Acizii grași cu lanț mediu la intrarea în corp sunt utilizați rapid pentru energie, ceea ce oferă metabolismului un impuls util.

De fapt, un studiu a arătat că un consum de 1 până la 2 linguri de grăsimi cu lanț mediu, cum ar fi uleiul de cocos pe zi, a crescut consumul de energie cu 5% – aceasta însumează 120 de calorii pe zi pentru o persoană obișnuită.

Te-ar mai interesa: Pacientă cu cancer terminal, diagnosticată după 13...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private