sâmbătă, mai 21, 2022

Iubita lui Putin a dat marea veste! În toiul pregătirilor pentru parada de luni din Piața Roșie, organizată pentru celebrarea zilei de 9 mai, Ziua Victoriei, Putin a primit o veste de la iubita lui. Nu se aștepta la asta. Este prea bătrân pentru așa ceva?

Iubita lui Putin a dat marea veste! S-a întâmplat astăzi, 9 mai. Președintele nu se aștepta la asta

Alina Kabaeva a șocat mii de persoane cu vestea care a dat-o. Este însărcinată pentru a treia oară, susține un canal rusesc de știri. Presupusa amantă a lui Vladimir Putin are deja doi băieți, iar președintele Rusiei, în vârstă de 70 de ani, ar fi fost uluit să afle vestea că ar fi din nou tată.

Te-ar mai interesa: Lidia Fecioru: rețeta ceaiului care îmbunătățește ...

Putin și Alina Kabaeva

Alina Kabaeva, fosta campioană olimpică la gimnastică ritmică, în vârstă de 38 de ani, i-ar fi dăruit deja doi copii lui Vladimir Putin, potrivit relatărilor din presă. Iar acum ar fi însărcinată pentru a treia oară. Vestea l-ar fi luat prin surprindere pe președintele Rusiei, arată cotidianul The Sun.

Putin a aflat că amanta lui este din nou însărcinată – iar sarcina a fost neplanificată,  arată sursa citată.

Media relata că Alina Kabaeva, care „coordonează” media din întreaga Rusie, s-ar fi refugiat în Elveția, după ce Putin a ordonat invazia din Ucraina.

Te-ar mai interesa: Premieră medicală! Pacienții cu traumatisme cranio...

Vladimir Putin nu a recunoscut niciodată o relație cu ea, dar Kabaeva i-ar fi născut doi băieți, în 2015 și 2019, relata presa.

Potrivit Blick, o doctoriță elvețiană a asistat-o pe Alina Kabaeva la cele două nașteri anterioare, prima oară la Lugano, în 2015, apoi, în 2019, la Moscova.

„Alina nu poate avea altă relație, ar fi prea periculos pentru ea”

Ziarul a citat drept sursă pentru informații o persoană „care o cunoaște personal pe Kabaeva și care este foarte apropiată de ginecologul elvețian”.

Te-ar mai interesa: Ce să NU spui sau să NU faci în preajma unei perso...

„Relația Alinei cu Putin există. Copiii lor, doi fii, sunt copiii lui Putin. Alina nu poate avea altă relație. Ar fi fost prea periculos pentru ea.”

„Amanta lui Putin a călătorit de mai multe ori la Lugano”

Potrivit sursei, în timpul primei sarcini, „amanta lui Putin a călătorit de mai multe ori la Lugano pentru controale de rutină. Ea a locuit fie fie în vila medicului din cartierul de lux Collina d’Oro, fie în hotelul Principe Leopoldo”.

Te-ar mai interesa: Vedetă din România ajunsă la Psihiatrie. „Pe mine ...

Kabaeva este descrisă de sursă drept o „femeie foarte plăcută, fără bodyguarzi. A fost însoțită de mama și sora ei”.

Ginecologul elvețian care o are în grijă pe Alina Kabaeva a emigrat în Elveția din Rusia în urmă cu mai bine de 30 de ani și l-a cunoscut pe Putin din tinerețe, la Sankt Petersburg. Ea a renunțat la numele de fată rusesc și și-a luat cetățenia elvețiană.

Te-ar mai interesa: Ziua Mondială a Albinei 2022: Cum beneficiază sănă...

Vladimir Putin a fost căsătorit cu Liudmila Putin, cea cu care are două fiice, Maria, 27 de ani, şi Ekaterina, 26 de ani.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private