Sari la conținut

Japonezii îşi schimbă liniile din palmă, în dorinţa de a-şi schimba soarta

Japonezii superstiţioşi încearcă să-şi modifice, prin intervenţii chirurgicale, liniile din palmă, în credinţa că astfel îşi vor schimba soarta. O intervenţie chirurgicală în acest sens durează nu mai mult de zece minute şi costă în jur de 1.100 dolari, relatează publicaţia The Herald Sun, citată de site-ul ucrainean LigaNews.

Ghicitorii în palmă sau experţii în chiromanţie sunt convinşi că după liniile din palmă poate fi prezisă soarta unui om. Japonezii care cred în astfel de superstiţii, ce datează din epoca de piatră, îşi fac în masă operaţii de schimbare a liniilor.

După cum afirmă chirurgul plastic, Takaaki Matsuoka, de la Shonan Beauty Clinic, o astfel de intervenţie se realizează cu un bisturiu electric, întrucât în urma operaţiei cu laser linia din palmă nu s-ar vedea foarte clar.

În decurs de 10-15 minute, chirurgul are timp să corecteze 5-10 linii. Refacerea completă a mâinii durează aproximativ o lună.

Citeste si:

Potrivit dr. Matsuoka, bărbaţii, de regulă, au tendinţa să-şi modifice liniile asociate cu succesul în afaceri (linii de soartă şi succesul financiar). Femeile care apelează la serviciile sale de cele mai multe ori îşi corectează liniile asociate cu căsătoria şi succesul în dragoste.

În ultimii doi ani, clinica lui Matsuoka a realizat aproximativ 40 de operaţii pentru schimbarea liniilor din palmă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.