miercuri, noiembrie 30, 2022

După ce s-a accidentat timp de un an, actrița din Friends a găsit o formulă pentru a reveni în formă pe care a numit-o „metoda 15-15-15”. Jenn însăși a explicat în ce constă.

Jennifer Aniston a avut câteva luni grele. „Am avut o accidentare toamna trecută și am putut să fac doar Pilates”, a explicat ea într-un interviu recent pentru InStyle.

Din fericire, acum și-a revenit, dar spune că o ia mai ușor. Și pentru a relua exercițiul ca până acum, a dezvăluit că folosește metoda 15-15-15. Îți sună cunoscut? Probabil că nu. Este o formulă pe care a inventat-o ​​ea însăși și care funcționează de minune pentru ea.

Te-ar mai interesa: Medic urolog renumit: Majoritatea bărbaților igno...

„Mi-a lipsit transpirația care vine atunci când dai totul la antrenament. Mă întorc la 15-15-15, care înseamnă 15 minute de spinning, eliptic și alergare”, explică Jenn, care împarte 45 de minute de cardio, încât să nu se plictisească.

În fiecare dimineață iese la plimbare cu câinii săi

Actrița nu face asta zilnic. Desigur, ca in fiecare dimineata urmeaza sa se plimbe cu cainii sai, macar isi asigura cateva minute de cardio, chiar daca este doar usor. Ea iese mereu la plimbare cu Clyde, Sophie și Lord Chesterfield, un cățeluș pe care l-a adoptat recent, înainte de micul dejun.

În același interviu, Jennifer a mărturisit care este băutura ei alcoolică preferată. Oricât de sănătoase ar fi alimentația și stilul ei de viață, protagonista din Friends nu poate renunța la o margarita delicioasă –două sau cel mult într-o noapte, subliniază ea–: „Îmi place margarita curată, fără zahăr” .

Te-ar mai interesa: Cele 3 simptome de CANCER la care trebuie să fii a...

Ea se ferește de cocktail-urile cu prea multe amestecuri: „Când cineva mă întreabă dacă vreau un cocktail cu afine, nucă de cocos, castraveți și condimente hibiscus sau orice altceva, îi spun nu”.

Si ghici ce? Jennifer este o mare fană a lui Jennifer Lopez. „Mi-ar placea sa stiu ce se ascunde in spatele look-ului ei, se uita la tine de parca ar fi pe cale sa dea in clocot. Este uimitor. Pare ca e pe cale sa se supara pe cineva, dar este atat de frumoasa”, recunoaste Anniston.

Te-ar mai interesa: Ce boli se pot moșteni de la părinți. Atenție la a...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private