Sari la conținut

Jennifer Aniston și-a cucerit fanii cu această fotografie. Este fabulos cum poate arăta la 52 de ani!

Jennifer Aniston și-a cucerit fanii cu această fotografie. Este fabulos cum poate arăta, Actrița își păstrează aspectul strălucitor la 52 de ani.

Sunt oameni care, oricât de mult trec anii, păstrează un aspect cu adevărat tineresc. Și în unele cazuri, efectul este multiplicat; mai ales dacă este vorba de Jennifer Aniston. Se pare că timpul stă în loc pentru ea!

Desigur, trebuie doar să o vezi pentru a realiza cât de bine rezistă în timp. Dar cum este posibil? Aceasta este întrebarea pe care ne-o punem de fiecare dată când o vedem.

Actrița din Friends distribuie adesea fotografii pe rețelele de socializare unde apare radiantă. Și, fără îndoială, unul dintre lucrurile care ne atrage cel mai mult atenția este chipul său.

Jennifer Aniston își menține întotdeauna pielea hidratată și acesta poate fi trucul pentru o față complet tânără. Deși, ceva care nu trece neobservat este părul ei. Actrița are o podoabă capilară cu adevărat de invidiat.

Jennifer Aniston și-a cucerit fanii cu această fotografie

Și avem dovada supremă care demonstrează toate cele spuse mai sus: cea mai recentă postare pe Instagram a actriței.

Jennifer Aniston a distribuit o imagine în care a demonstrează cât de bine se menține la 52 de ani. Pozând natural, ea a arătat că vârsta este doar un numărul și nu reprezintă o barieră.

În fotografie, vedeta afișează un păr grozav și o piele strălucitoare. Vrem să rămânem la fel de tinere ca ea!

Din păcate, este imposibil să previi îmbătrânirea. Clar, asta nu înseamnă că nu-i poți amâna efectul, așa cum face actrița.

Cu toate acestea, nu este o sarcină ușoară. Pe lângă faptul că trebuie să ai grijă de exteriorul tău, va trebui să ai grijă și de interior. Iar acest lucru se traduce printr-un stil de viață sănătos. O dietă bună și practicarea sportului, printre altele, sunt câteva dintre cheile care te vor ajuta să ai grijă de tine și să întârzii îmbătrânirea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel