duminică, decembrie 4, 2022

Jennifer Aniston, actrița în vârstă de 53 de ani, despre care presa celebră a crezut în mai multe rânduri că este însărcinată, dezvăluie că a făcut demersuri de reproducere asistată medical, dar fără succes.

„A fost o provocare să rămân însărcinată. Şi acei ani de zvonuri în jurul vieţii mele private, a fost greu. Am făcut fertilizare in vitro, am băut ceai chinezesc, am făcut totul”, adaugă actriţa, care precizează că are „zero regrete”.

Te-ar mai interesa: Ce faci când ai o urgență medicală în weekend? Dr....

Jennifer Aniston vorbește despre infertilitate: Am impresia că ies din hibernare

„Aş fi dat orice dacă cineva mi-ar fi spus: „Congelează-ţi ouăle, fă-ţi favoarea asta”. Nu este ceva la care să te gândeşti. Aşa că sunt în această situaţie astăzi. Acum s-a terminat. S-a terminat”, potrivit Sante.

Jennifer Aniston a criticat şi cruzimea presei faţă de ea, care a acuzat-o că „ar fi egoistă” şi „că este interesată doar de cariera ei”: „Şi ferească Dumnezeu ca o femeie de succes să nu aibă copii”.

Ea neagă astfel zvonul că Brad Pitt, primul ei soţ, a părăsit-o pentru că nu a vrut să aibă copii.

Te-ar mai interesa: Secret de la dr. Bilic. Cum ne păstrăm organismul ...

„Este o minciună”. Şi a adăugat: „Nu am nimic de ascuns în prezent. Am trăit atâţia ani protejând această poveste a fertilizării in vitro. Sunt foarte protectoare cu această parte a vieţii mele, pentru că există atât de puţine lucruri pe care le pot păstra doar pentru mine”.

„Lumea crează fără încetare poveşti care nu sunt adevărate. Aşa că voi spune adevărul. Am impresia că ies din hibernare. Nu mai am nimic de ascuns”, a concluzionat actriţa.

Te-ar mai interesa: MINUNILE există. Tradiții și obiceiuri pentru noap...

Actrița din serialul „Big Bang Theory”, Kaley Cuco, a salutat pe Instagram gestul lui Jennifer Aniston: „Nu ştiţi niciodată prin ce încercări trec oamenii în viaţa lor privată… Nu mai încercaţi să-i citiţi şi să-i judecaţi!”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private