Sari la conținut

Jennifer Lopez și-a dezvăluit obiceiurile alimentare care o fac să arate uimitor la 52 de ani

Nu este un secret pentru nimeni că Jennifer Lopez este într-o formă uimitoare, dar iată cum reușește să se mențină!

Nu este un secret pentru nimeni că Jennifer Lopez este într-o formă uimitoare. Cântăreața și actrița în vârstă de 52 de ani are un regim de antrenament foarte strict care o ajută să se mențină în formă. Dar se dedică și unei alimentații sănătoase și echilibrate.

Într-un interviu pentru publicația People aceasta a declarat că a „învățat importanța menținerii unui stil de viață sănătos.”

Jennifer Lopez își începe ziua cu un smoothie sănătos

J.Lo a împărtășit exact rețeta de smoothie pe care o face pentru micul dejun și sună super delicioasă! Potrivit People, ea pregătește un smoothie BodyLab TastyShake Berry Berry Good, care include:

Citeste si:
  • 1 lingură de BodyLab TastyShake
  • 3/4 cană căpșuni
  • 1/4 cană afine
  • 1/4 cană zmeură
  • 1/4 cană iaurt grecesc
  • 1/4 lingurita Scorţişoară
  • 1/4 lingura Miere
  • 1/4 lingurită suc proaspăt de lămâie
  • 1/4 cană cuburi de gheață

J.Lo bea multă apă

Unul dintre antrenorii personali ai lui Jennifer, Dodd Romero, a spus pentru Us Weekly că bea multă apă pentru a o ajuta să rămână hidratată. „Bea cel puțin șapte pahare cu apă pe zi”, a spus Romero. El a mai adăugat că ea începea fiecare dimineață cu un pahar de apă proaspătă cu lămâie.

J.Lo e mare fan proteine

Potrivit lui Romero, J. Lo mănâncă multe proteine, care includ albușuri de ou, carne albă de curcan, piept de pui, carne de vită hrănită cu iarbă și pește. Cu toate acestea, ea mănâncă carne doar de 3 până la 4 ori pe săptămână.

Ea primește proteine și din surse vegetale, inclusiv nuci.

Farfuria ei este mereu plină de legume

Romero a mai spus că unele dintre legumele preferate ale lui J. Lo sunt kale, broccoli și spanacul. Dar ea evită legumele precum morcovii și porumbul, despre care el adaugă că sunt mai bogate în zahăr natural.

Frigiderul ei este întotdeauna aprovizionat cu alimente sănătoase.

O modalitate prin care ea rămâne în concordanță cu dieta ei sănătoasă este să se asigure că frigiderul ei este întotdeauna aprovizionat cu alimente sănătoase.

Îi place peștele, dar urăște somonul

Lui J. Lo îi place să mănânce pește, dar există unul de care nu este o mare fană: somonul.

„Știu că lui Jennifer nu-i place somonul, așa că, dacă gătesc somon pentru masă, trebuie să fac întotdeauna un biban de mare sau un halibut sau cod pentru Jennifer pentru că pur și simplu nu este o fană a texturii și a gustului. de somon”, ne-a spus Fernandez, bucătarul ei.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.