sâmbătă, mai 21, 2022

Actorul Jim Carrey a renunţat la alcool şi la ţigări, trecând pe o dietă strictă care să-i asigure un mod de viaţă cât mai sănătos, conform starpulse.com.

Starul din „Dumb and Dumber” a renunţat la mai multe vicii, printre care alcoolul, tutunul, dar şi la dulciuri, pentru a-şi îmbunătăţi tonusul, iar acum declară pe Twitter că este un alt om.

„Ieri, ziua a 14-a, fără făină, lactate, zahăr, cafea, sucuri, droguri, alcool sau tutun. Încă mai am câteva zile de aşteptat până voi avea acel sentiment dulce al renaşterii, dar nici acum nu este chiar atât de rău!”, a postat el pe contul său de Twitter.

Te-ar mai interesa: Dietă Andreea Mantea. Cum a slăbit 10 kilograme: &...

„Claritate! Mulţumire! Tinereţe! Longevitate! Această dietă, deşi grea la început, îmi oferă toate aceste lucruri! Puteţi şi voi? Am nevoie de 3 săptămâni şi vă voi demonstra! Mănânc doar ouă, carne, peşte şi legume gătite în ulei de măsline, fructe, alune, apă, ceai îndulcit cu miere şi biscuiţi fără gluten”, mai adaugă el.

Aceasta este o schimbare remarcabilă pentru un actor care nu dorea să renunţe la viciile care îi dădeau „savoare vieţii”. Recent, Carrey povestea pentru revista People cât de greu i-a fost să ţină regim pentru rolul din noul său film, „The Incredible Burt Wonderstone”.

Te-ar mai interesa: Lupta cu cancerul. Ce trebuie să știe românii desp...

„Am trecut prin Valea Plângerii şi acum m-am întors (…) Nu este deloc natural să trăieşti în astfel de condiţii. Arată minunat, este fantastic şi primeşti foarte multă atenţie, dar pentru asta trebuie să mănânci antimaterie ca să te menţii într-o astfel de formă”, susţinea el.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private