sâmbătă, iulie 4, 2020

Pătrunjelul este frecvent utilizat pentru a îmbunătăți gustul diferitelor feluri de mâncare, dar știai că această plantă stimulează și sănătatea și te ajută în lupta cu kilogramele? Pătrunjelul este un diuretic puternic, așa că dacă vrei să slăbești, ar trebui să încerci să bei ceai de pătrunjel. 

Pătrunjelul  este un diuretic puternic, care tratează în mod eficient infecții ale tractului urinar și alte probleme de sănătate legate de rinichi. Pătrunjelul este de asemenea benefic și deoarece previne retenția de apă. Ceaiul de pătrunjel este foarte popular în Balcani. Nu ratați această rețetă uimitoare, care vă va ajuta să scăpați de excesul de apă din organism. Metoda de preparare este extrem de simplă.

Citește și:

Fiind un diuretic puternic, pătrunjelul ajută la eliminarea toxinelor, bacteriilor și substanțelor nocive din organism. Este, de asemenea, un antioxidant eficient care neutralizează efectele radicalilor liberi, reducând astfel riscul de boli grave, cum ar fi cancerul. Continuarea și rețeta băuturii pe elli.ro. 

Parteneri