miercuri, iunie 29, 2022

Cătălina Gramă, cunoscută drept Jojo, a vorbit deschis despre relația sa cu Paul Ipate, dezvăluind și motivul pentru care a ales să nu se căsătorească.

„Opt ani cu Paul nici nu îmi dau seama când au trecut. Au fost atât de puțin plictisitori, am avut atât de multe lucruri de făcut, am trecut prin atât de multe etape, încât nu știu unde au zburat anii.

Cert este că, atunci când mă uit la prima noastră fotografie împreună, făcută pe un platou de filmare al unui lungmetraj care încă nu a apărut, cred că a fost menit ca noi doi să ne întâlnim, îmi dau seama cât eram de tineri totuși.

Te-ar mai interesa: Iată ce PIETRE și CRISTALE ne ajută să slăbim...

Îmi dau seama că ne-am maturizat, ne-am descoperit, am învățat mult unul de la celălalt, ne-am echilibrat, ne-am completat. Și când am fost mai supărați, tot am revenit unul la celălalt, am rămas împreună la bine și la rău, chiar dacă nu suntem căsătoriți.

Pentru mine aceste lucruri sunt mult mai importante decât factorul căsătorie. Au fost opt ani fantastici, cu de toate. Am trecut prin foarte multe împreună și ne-am descoperit măsura, am știut cine suntem de fapt și cât de mult însemnăm unul pentru celălalt”, a spus Jojo într-un interviu pentru viva.ro.

Te-ar mai interesa: Pericolul HIV: În lipsa unui set de programe relev...


„Eu am remarcat schimbări”

Actrița a vorbit și despre felul în care funcționează relația lor. ‘’De schimbat eu nu cred că se poate schimba nimeni, dar o serie de năravuri mai pot fi schimbate sau șlefuite.

Eu am remarcat schimbări și la mine, și la Paul, dar pe niște chestiuni acceptabile, care nu ne dor. Ca în orice cuplu care funcționează, trebuie să fii obișnuit și cu defectele celui de lângă tine, să-l apreciezi cu tot ce este. Dar există defecte și defecte.

Te-ar mai interesa: Medic: cum poate fi scăzut riscul de accident vasc...

Cu unele ne putem obișnui și putem trăi, iar cu unele nu putem trăi. Aici trebuie să facem diferența și să ne dăm seama lângă ce persoană ne dorim să rămânem și dacă putem trăi pe termen lung lângă o persoană cu acea serie de defecte mai mici sau mai mari.

Noi suntem OK cu defectele noastre, avem și simțul umorului, și ne și amuzăm să le scoatem în evidență, și facem și autoironie pe tema asta’’, a mai spus aceasta.

Te-ar mai interesa: Atenție! La fiecare jumătate de oră un român face ...

„Primordial este să fii căsătorit cu sufletul”

Cătălina Gramă spune că cei mici au înțeles decizia lor de a nu se căsători, asta pentru că sunt cinstiți și le spun exact cum stau lucrurile.

Cătălina Grama a vorbit și despre modul în care privesc cei doi copii ai săi faptul că ea și tatăl lor, Paul Ipate, au decis să nu se căsătorească, așa cum, probabil, se întâmplă în cazul majorității familiilor.

„Copiii au înțeles foarte clar asta. Noi suntem foarte cinstiți cu copiii noștri și le spunem exact cum stau lucrurile. Au înțeles perfect diferența. Pentru noi, primordial este să fii căsătorit cu sufletul și apoi decizi dacă vrei să fii și în acte. Dacă ești căsătorit cu sufletul, relația va funcționa și cu, și fără acte.

Te-ar mai interesa: Băutura aurie care scade glicemia! Este indicată a...

Sunt oameni care nu cred în acte și fug de ele, și sunt oameni care fug după ele. Eu sunt cumva la mijloc, nu cred nici într-o variantă, nici în alta. Consider că cel mai important este ce ți se potrivește și că, de fapt, cea mai importantă este conexiunea sufletelor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private