joi, ianuarie 27, 2022

Statutul de vedetă nu înseamnă automat că ești ferit de orice fel de probleme. Vedete din Cetatea Filmului au dat piept cu viața atunci când au adus pe lume bebeluși înainte de termen.

Julia Roberts, cu gemenii aduși pe lume prematur
Julia Roberts, cu gemenii aduși pe lume prematur

Acum 10 ani, una dintre cele mai bine plătite actrițe de la Hollywood, Julia Roberts, aducea pe lume înainte de termen gemeni, fată și băiat-Hazel și Finn. Înainte de a se împlini cele nouă luni de sarcină laureata premiului Oscar a avut probleme fiind nevoită să stea pe patul unui spital din Los Aangeles timp de o lună din cauza unor contracții ivite prematur. La scurtă vreme de la întoarcerea acasă, Julia Roberts a intrat în travaliu și a născut pe 28 noiembrie 2004, la 34 de săptămâni. Norocul a făcut ca cei doi bebeluși să nu aibă probleme de sănătate. Împreună cu operatorul Danny Moder, Julia are trei copii, gemenii plus un băiețel, Henry, născut în 2007.

Te-ar mai interesa: Florin Piersic împlinește astăzi 86 de ani! Mesaju...

“Copiii mei nu mi-au schimbat viața, ci mi-au îmbogățit-o. Chiar și atunci când nu dormeam foarte mult, nu m-am gândit niciodată cu regret la perioada dinainte de a-i avea. Am descoperit că pot să fac foarte multe lucruri doar cu câteva ore de somn, încât a fost o revelație să-mi testez astfel de limite”, declara actrița.

 

Kim Kardashian
Kim Kardashian

La rândul ei, Kim Kardashian a născut o fetiță pe 15 iunie 2013, mai devreme cu cinci săptămâni decât era planificat. North, așa cum a fost numită fetița, a avut probleme respiratorii la naștere, însă acestea nu au durat mai mult de 24 de ore, potrivit doctorilor de la Cedars-Sinai Medical Center, un spital preferat de vedete pentru a-și aduce odraslele pe lume. Tot aici au venit pe lume copiii lui Britney Spears, Victoria Beckham și Jessica Simpson.

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să știe toți cei care au făcut doza a t...

Gemenii băieți ai actorului Charlie Sheen s-au născut și ei mai devreme decât erau așteptați. Max și Bob au venit pe lume în mai 2009, cântărind doar 1,8 kilograme. Mama băieților, Brooke Muelle, se aștepta să nască mai devreme din momentul în care a aflat că va aduce pe lume gemeni. 60% din multipleți se nasc înainte de vreme, arată statisticile. Mama a declarat pentru revista “People” că Bob seamănă cu Charlie, iar Max este identic cu Martin (Sheen).

Te-ar mai interesa: Avertismentul medicului Mihai Craiu: „Dacă nu înce...

Anca Țurcașiu, declarată moartă la naștere

Anca Turcasiu
Anca Turcasiu

Printre vedetele autohtone care fie au născut gemeni fie au fost ele însele premature se numără Cristina Bălan, fosta solistă de la Impact care a născut doi băieți – Toma David (1300 de grame) si Matei Nikolas (1550 de grame) și Anca Țurcașiu, solistă de muzică ușoară. Aceasta din urmă a mărturisit chiar că a fost declarată moartă la naștere pentru ca apoi să revină la viață în mod spectaculos.

Te-ar mai interesa: Monica Pop a răbufnit: Totul e o înșelătorie ordin...

(Laura Negoiță)

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private