Sari la conținut

Julie Daniluk – „Condimentul acesta m-a ajutat să aduc 3 boli în stadiul de remisie”

Julie Daniluk, nutriționist din Statele Unite ne-a spus povestea ei de viață și cum a putut să scape de 3 boli inflamatorii cu ajutorul unui condiment simplu : turmericul.

„Aveam 3 boli inflamatorii și aproape am murit în urma unei intoxicații alimentare în Thailanda, așa că a trebuit să fac ceva în legătură cu sănătatea mea. Am scos tot ceea ce conținea făină albă, zahăr și grăsimi. Am găsit în schimb turmericul”

Turmericul este bogat într-un anti-oxidant care se numește curcumină și care are rolul de a slăbi răspunsul inflamator și de a ameliora durerile produse de aceste boli.

„Chiar dacă are culoarea galbenă nu are un gust foarte piperat, e mai mult ca scorțișoara, iar eu îl folosesc foarte mult în dieta mea – de la smoothie-uri la biscuiți”

A.

Ana Maria Nitu

Ana Maria Nitu, studiază la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, a fost jurnalist la Evenimentul zilei, www.evz.ro si Doctorulzilei, www.doctorulzilei.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel