Sari la conținut

Justin Biber suferă de o boală rară. Medicii au pus un diagnostic crunt

Din cuprinsul articolului

Justin Bieber, în mare pericol. Artistul şi-a anulat toate concertele din turneul „Justice” după ce medicii i-au spus că suferă de o boală rară.

Cântăreţul canadian Justin Bieber şi-a anulat toate concertele pe care le mai avea programate în turneul său mondial „Justice” din cauza unor probleme de sănătate, informează BBC.

Starul pop, în vârstă de 29 de ani, suferă de paralizie facială, după ce a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt (RHS).

În septembrie 2022, artistul a spus că doreşte să facă din „sănătatea sa o prioritate”.

În perioada următoare, starul canadian urma să susţină concerte în Statele Unite, Australia şi Europa, având programat şi un show la Manchester pe 4 martie 2023.

Pe pagina oficială de Twitter a turneului „Justice” a fost publicat un mesaj care precizează că posesorii de bilete vor fi despăgubiţi cu contravaloarea acestora.

Ce este sindromul Ramsay Hunt?

Sindromul Ramsay Hunt se declanşează atunci când zona zoster afectează un nerv facial situat în proximitatea urechii, provocând paralizie în anumite zone ale feţei.

Boala nu este contagioasă, însă reprezintă o complicaţie a zonei zoster, care este asociată cu virusul varicelei, pe care mulţi oameni îl contractează de obicei în timpul copilăriei.

Potrivit organizaţiei de caritate Facial Palsy UK, dacă sistemul imunitar al unei persoane devine slăbit şi mai puţin capabil să lupte împotriva infecţiilor, organismul poate să devină vulnerabil la reactivarea virusului varicelei.

Medicii consideră că stresul este adeseori un factor declanşator, întrucât el poate să slăbească sistemul imunitar, iar persoanele stresate sunt mai predispuse să sufere din cauza infecţiilor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel