Sari la conținut

Karma familială în funcție de luna în care ai făcut NUNTA

căsătoriei
Sursă foto: arhivă Doctorul ZIlei
La ce să te astepți în funcție de luna în care te-ai căsătorit

Karma familială în funcție de luna în care te-ai căsătorit! Există multe ritualuri asociate căsătoriei, însă este adevărat că unele cupluri nu cred în prevestiri, ceea ce este normal. Cu toate acestea, din cele mai vechi timpuri, a fost acceptat să se respecte tradițiile care poartă experiența acumulată a oamenilor, în special, în ceea ce privește cea mai bună lună pentru o nuntă.

Popoarele slave anterioare celebrau adesea nunți iarna

Ianuarie
Potrivit credințelor, o nuntă organizată la începutul anului nu este de bun augur. Prin căsătoria în ianuarie, este posibil să fii văduv sau văduv devreme. Cu toate acestea, merită remarcat faptul că popoarele slave anterioare celebrau adesea nunți iarna.

Februarie

O relație armonioasă, lungă, îi așteaptă pe viitorii soți care s-au căsătorit luna aceasta, în ciuda frigului puternic.

Prima lună de vară este una dintre cele mai favorabile

Martie

Căsătoriile din martie promit transferul unuia dintre soți într-o țară străină – patria celuilalt soț. Acestea sunt de obicei căsătorii internaționale în care unul dintre tinerii căsătoriți trebuie să-și părăsească țara și să se stabilească într-o țară străină. Căsătoria în martie este o mare oportunitate pentru cei care doresc să se căsătorească cu un străin.

Aprilie

Potrivit prevestirilor, o nuntă în aprilie poate promite instabilitate pentru parteneri și contraste puternice. Cu toate acestea, în primăvară, totul prinde viață și, conform altor convingeri de nuntă, căsătoria în această lună este o garanție a unor sentimente de dragoste îndelungate, așa că acest semn este destul de controversat.

Mai. Soții angajați în această lună vor regreta

Nunta
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Să te căsătorești în septembrie este o alegere excelentă

 Mai

Superstiția avertizează că a te căsători în luna mai înseamnă a suferi toată viața sau a întâmpina dificultăți. Potrivit credințelor populare, soții angajați în această lună vor regreta. O astfel de alegere promite trădare, strângere a mâinilor și alte fenomene negative.

Iunie

Prima lună de vară este una dintre cele mai favorabile perioade pentru căsătorie. Căsătoriți în iunie, tinerii căsătoriți se vor înțelege și vor trăi armonios. Nu degeaba luna se numește perioada nunții-luna de miere. O nuntă din iunie este garanția unei vieți de familie dulci.

Iulie

Miezul verii este considerat un moment mai puțin bun pentru a te căsători decât prima lună de vară. Viața tinerilor căsătoriți poate să nu fie atât de fericită. Succesul unei căsătorii depinde în proporție de 90% de cuplu. Dar, conform altor rapoarte, iulie este una dintre lunile neutre. Așa cum tinerii se vor trata unii pe alții, la fel și relațiile lor.

August

Aceasta este o lună grozavă pentru a organiza o ceremonie de căsătorie. Tinerii soți nu numai că vor trăi bine în căsătorie, ci vor deveni și prieteni excelenți, între care va exista o înțelegere reciprocă deplină. Căsătoria în august este potrivită pentru persoanele cu un temperament pasional. Viața lor va fi plină de momente strălucitoare.

Septembrie

Așa se face! Să te căsătorești în septembrie este o alegere excelentă. Viața de după nunta din septembrie va curge cu un ritm măsurat. Uniunea conjugală se va dovedi a fi o relație de încredere, deși fără multe sentimente pasionale. Cu toate acestea, dragostea și respectul vor fi mereu prezente în viața tinerilor căsătoriți. Căsătoria din septembrie promite stabilitate și o viață liniștită.

Octombrie

O nuntă din octombrie poate promite dificultăți tinerilor soți. În relația tinerilor căsătoriți care s-au căsătorit în octombrie pot exista momente confuze și instabile. Tinerii care s-au căsătorit luna aceasta se pot găsi nefericiți în viața de familie din cauza conflictelor și a neînțelegerilor.

Noiembrie

O căsătorie încheiată în această lună va aduce belșug și bunăstare materială. Proaspeții căsătoriți acordă mai multă atenție stabilității financiare decât iubirii pasiunii. Deși luna aceasta de toamnă are de obicei vreme rea, prognozele și prevestirile pentru petrecerea de nuntă sunt de obicei bune.

Decembrie

Luna aceasta este considerată de bun augur. Soții vor fi fericiți, vor avea mulți moștenitori, iar soții înșiși vor trăi multe momente de bucurie în viață. Căsătoria în decembrie este bună pentru cei proaspăt căsătoriți care își prețuiesc foarte mult dragostea.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel