Sari la conținut

La ce alimente a renunțat Irina Loghin: Sunt groaznice pentru organism, mai ales dimineața

Sursă FOTO: Rețete si Vedete

Irina Loghin a dezvăluit la un moment dat care sunt alimentele pe care le-a exclus din dietă și despre care spune că sunt o otravă pentru organism, mai ales dimineața.

„Mi-aș dori ca lumea să aprecieze foarte mult stilul de viață sănătos, nu știe ce pierde. Tot răul din organism vine de la alimentație, ce mănânci.

Dovadă că sunt a fost un moment în care niște chiftele mi-au lăsat gura apă, dar totodată mi-a venit un miros de ulei încins și am renunțat.

Pentru toate gospodinele, în general, este așa de simplu să gătești o mâncare. Ai tăiat ceapa, cât mai multă, pentru că se știe că ceapa dă gustul oricărei mâncări.

Ceapa dă dulceață, parfum, miros, tot. De ce pui ceapa în ulei, chiar dacă ai călit-o? Pune-o direct în tigaie, pică puțină apă, pune capacul peste ea, las-o să se cristalizeze bine acolo și pe urmă pui uleiul rece, că nu se mai încinge și atunci este o mâncare sănătoasă.

La ce alimente a renunțat Irina Loghin. Trebuie să avem atenție la toate, în primul rând mezelurile, care sunt otravă, groaznice pentru organism, mai ales dimineața.

Majoritatea mănâncă afumături, care sunt înfiorătoare, crimă pentru ficat și stomac. Și mulți nu își dau seama că trebuie să simtă și viața sănătoasă, nu doar fumul”, a declarat Irina Loghin pentru wowbiz.ro.

„Mișcarea este cea mai sfântă. Este de 100 de ori mai bună decât medicamentele”

„Irina Loghin: Mersul este de 100 de ori mai bun decât antrenamentul. Asta făceam acasă, dar când mergeam în turneele noastre în zona de nord a Moldovei, două ore până la spectacol, eu o tăiam prin comunele de pe acolo. Mă plimbam o oră, o oră și jumătate, după aceea mă întorceam la sală. deci, mișcarea este cea mai sfântă.

Este de 100 de ori mai bună decât medicamentele. Normal că trebuie să iei medicamentele care îți sunt recomandate de doctor, dar, ca sănătate, mișcarea.

Nu sta acasă să anchilozezi. Eu am ajuns la o vârstă când au obosit și cartilajele și toate, dar chiar cu dureri, plec așa, suport surerea, câteodată destul de mare”, a mai spus artista.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel