luni, septembrie 27, 2021

După multe încercări eșuate de a scăpa de kilogramele în plus, Teo Trandafir s-a hotărât, în urmă cu trei ani, să își facă operație de micșorare a stomacului. De atunci a slăbit dramatic.

“Aş mai slăbi, dar toată lumea zice că este prea mult şi atunci nici nu ştiu dacă mai este cazul să mă subţiez prea mult! Mie mi-ar plăcea să mai dau un pic jos, dar nici eu nu prea mai simt de pe unde! Ştii cum e, parcă m-am ţăcănit, zău îţi spun! Ştii că eu am două ţăcăneli, la ghete şi la kilograme, veşnic nu am suficiente ghete şi vesnic am prea multe kilograme! De aceea, acum, aş dori să fiu şi mai suplă. Dar, per total, e bine, chiar foarte bine”, a declarat Teo Trandafir, potrivit ONE.

Prezentatoarea recunoaște însă că nu este ușor după o operație de micșorare a stomacului. Chiar dacă nu are un program de mese regulat, Teo Trandafir mănâncă puțin și nu orice.

“Eu nu respect orele de masă, pentru că nu am cum. Dimineața, mănânc același lucru, fiindcă mi-e frică să încerc altceva. Întotdeauna îmi pun pe farfurie două feliuțe mici, mici de pâine, cu un pic de unt, apoi beau o cafeluță și o apă și gata. Pe urma, ajung la serviciu.  Acolo, sistematic îmi iau de la bufet o ciorbă, pe care o consum în două ore, ce mai…o descânt, nu o pot savura dintr-o dată, ca oamenii obișnuiți. După aia, în timpul emisiunii, îmi mai iau pufuleți dacă mi se face rău de foame. La final, mai aștept la “pomană”, poate mă mai cheamă și pe mine cineva, să mănânc o… jumătate de biscuit! Practic, sincer vorbind, banii de mâncare au dispărut!”, a spus vedeta.

Regimul restrictiv dă roade pentru Teo Trandafir care a slăbit extrem de mult și deși recunoaște că tot ar mai vrea să mai scape de câteva kilograme, nici ea nu știe de unde ar putea să mai dea jos.

“Am slăbit tot ce mă deranja, nu ştiu să spun sigur cât, căci nu m-am cântărit  în kilograme, medicii mă verifică! Cert este că am sub 70 de kilograme, ceea ce mi se pare uriaş, fantastic chiar faţă de câte aş fi putut avea”, a conchis prezentatoarea TV.

 

Ultimele stiri