Sari la conținut

La ce trăsături ale feţei se uită bărbaţii atunci când îşi aleg o parteneră

Dacă eşti de părere că bărbaţii le vor cere fetelor extrem de frumoase să iasă şi la al doilea date, trebuie să te mai gândeşti o dată. Conform, unui studiu recent, bărbaţii se uită la fete care arată obişnuit.

44 de bărbaţi au analizat 266 de fotografii cu femei, alb negru în care nu zâmbeau, iar cea mai apreciată trăsătură a fost simetria. Bărbaţilor le plac femeile cu chipul  cât mai simetric.

Bărbaţii sunt, de asemenea, atraşi de femeile care arată obişnuit, care nu au o frumuseţe ieşită din comun, iar explicaţiile ştiinţifice ne lămuresc. Conform specialiştilor, femeile care au o faţă comună sunt mai atrăgătoare pentru bărbaţi deoarece instinctul lor le spune că vor avea urmaşi, faţă de cele cu o faţă unică sau răpitoare, care le transmit bărbaţilor sentimentul că nu vor să facă copii.

A.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel