joi, august 18, 2022

Legătura dintre vârstă şi aspectul fizic a devenit un subiect extrem de aprig disputat în ultimii ani. Pentru a afla ce cred bărbaţii şi femeile despre aspectul lor fizic, sex, dar şi efectele operaţiilor estetice, revista americană Allure a realizat un sondaj.

Potrivit sondajului realizat de Allure, bărbaţii cred că vârful frumuseţii unei femei este la vârsta de 29 de ani, dar că la 30 de ani sunt cel mai seducătoare.

Te-ar mai interesa: 6 „toxine” extrem de periculoase: Efec...

însă, reprezentantele sexului frumos se simt mai încrezătoare în aspectul lor fizic şi în felul cum arată dezbrăcate abia la 34 de ani.

Oamenii de ştiinţă britanici au descoperit că la 34 de ani femeile nu doar că îşi iubesc corpul nud, dar sunt mândre şi de formele voluptoase, şi chiar de riduri.

Explicaţia este că femeile ajunse la această vârstă sunt mai încrezătoare în calităţile pe care le posedă, mai ales că cele mai multe sunt angajate în relaţii pe termen lung, iar acest lucru le oferă un oarecare confort psihic în privinţa aspectului fizic.

Expertul în frumuseţe şi sănătatea pielii Nichola Joss spune că la vârsta de 34 de ani nivelul de maturitate este ridicat şi cele mai multe femei au mai multă încredere în atuurile lor fizice.

Te-ar mai interesa: Gabriel Diaconu pune punctul pe i. Cineva ar trebu...

De asemenea, bărbaţii sunt cel mai încrezători în pat între 50 şi 69 de ani, în timp ce femeile sunt extrem de încrezătoare în aptitudinile lor în materie de sex între 18 şi 29 de ani.

Deşi 57 la sută dintre cei chestionaţi au fost de acord că sexul devine mai bun odată cu vârsta, numai o treime dintre bărbaţii tineri au declarat că sunt atraşi de femei de aceeaşi vârstă.

Te-ar mai interesa: Adevărul despre capacul galben al băuturilor răcor...

36 la sută dintre tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 29 de ani au susţinut că „femeile mai în vârstă sunt mai sexy”.

Referitor la măsurile pe care le iau pentru a se menţine tineri, 70 la sută dintre respondeţi au susţinut că optează pentru proceduri neinvazive şi doar 1 la sută au declarat că au făcut operaţii estetice, injecţii cu botox sau tratamente cu laser.

Te-ar mai interesa: Elena Udrea: Cer să fiu declarată nebună și lipsit...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private