sâmbătă, mai 21, 2022

Câteva tehnici și trucuri puțin cunoscute există de ceva timp și, în mod interesant, nici măcar nu suntem conștienți. Congelarea lămâilor este una dintre acestea, dar suntem aproape siguri că nu ați încercat niciodată să introduceți lămâile proaspăt cumpărate în congelator. gresim? Probabil ca nu.

Lămâile sunt uluitoare

Când adăugați doar câteva picături de lămâie în mâncare, mâncarea nu numai că are un gust mai proaspăt, dar dezvoltă și un gust mai fascinant. Sucul de lămâie este la fel de renumit pentru cât de bine se amestecă cu diferite băuturi. Face ca lichidele și cocktailurile să aibă un gust și mai bun.

Te-ar mai interesa: Rugăciune pentru sănătate pe care trebuie să o ros...

Când veți simți un gust de plăcintă cu lămâie sau lemon curd, veți fi de acord că aceste delicii atât de paradistice îmbină perfect plăcerea cheagului sau a plăcintei cu gustul revigorant de citrice al lămâii. Deci, cu asta, punem pariu că sunteți gata să aflați cât de bine vă va servi sucul de lămâie, mai ales când stoarceți lămâile.

Mâncâtul de lămâi

În circumstanțe normale, oamenii nu mănâncă lămâi ca gustări. Acest lucru se datorează faptului că au gust acru și sunt acre. În momentul în care le înghețați, le faceți mai potrivite pentru a fi consumate ca gustare, deoarece congelarea reduce considerabil aciditatea lămâilor.

Te-ar mai interesa: Nu face ASTA de Sfinții Constantin și Elena. Se cr...

Până acum, probabil ați auzit de beneficiile uimitoare ale lămâii pentru sănătate. Exemple de aceste beneficii medicale includ vitamina c, care este cunoscută pentru întărirea sistemului imunitar. De asemenea, ajută organismul să lupte împotriva infecțiilor. Lămâile conțin, de asemenea, substanțe despre care se știe că ajută la prevenirea cancerului, la reglarea tensiunii arteriale și, de asemenea, ajută persoanele care suferă de probleme de sănătate mintală. Consumul de lămâie vă va ajuta să luptați atât cu stresul, cât și cu depresia.

Te-ar mai interesa: Acest sirop natural ameliorează tusea și crește im...

Coaja de lămâie

Dacă vă întrebați ce anume face ca lămâia congelată să aibă un gust diferit, răspunsul este foarte simplu. În comparație cu lămâile păstrate la temperatura camerei, lămâile congelate au o aciditate scăzută, motiv pentru care sunt mai puțin acre. Dacă îi permiteți să se dezghețe, aciditatea va reveni.

De asemenea, trebuie să rețineți că o coajă de lămâie conține de aproximativ 5 până la 10 ori mai multe vitamine decât sucul de lămâie din pulpă. Ca atare, ar trebui să folosiți această coajă în loc să aruncați o sursă atât de mare de nutrienți. Coaja congelată este de fapt foarte gustoasă, o să-ți placă. Cu toate acestea, asigurați-vă că vă spălați bine lămâia înainte de a o păstra în congelator.

Te-ar mai interesa: Ce salarii încasează medicii din România în 2022. ...

Coaja de lămâie va adăuga, de asemenea, acel gust răcoritor și unic băuturilor și alimentelor tale. Tot ce trebuie să faceți este să presărați puțin din el pe salate, niște înghețată sau chiar pe spaghete. Aveți încredere în noi, vă veți bucura cu adevărat de aroma uimitoare.

Asigurați-vă că lămâile sunt complet înghețate înainte de a începe să aplicați cojile pe oricare dintre alimentele dorite.

Te-ar mai interesa: Cancerul pulmonar. Medic român: Există medicații i...

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private