Sari la conținut

Laura Cosoi, însărcinată pentru a patra oară. Fotografia cu burtica: „a plecat mami și vine un îngeraș”

Alocațiile cresc odată cu noul an. De când vor beneficia?
Sursă foto: Laura Cosoi

Laura Cosoi a publicat, pe Facebook, fotografia prin care-și dezvăluie burtica. Este însărcinată, iar sarcina este avansată, dată fiind burtica vizibilă. Pe 2 ianurie, actrița și-a sărbătorit ziua de naștere. Fanii au reacționat imediat: ”A plecat mami și vine un îngeraș”, ”Waw! Felicitări! Cea mai frumoasă binecuvântare”, ”Ce minune de femeie ești!!! Felicitări și ușurință în creșterea lor! Binecuvântări divine”.

În dimineața zilei de 1 ianuarie, Laura Cosoi și-a dezvăluit durerea prin care a trecut în ultimii trei ani. Și-a pierdut părinții, mama chiar recent, și se gândea că, pentru prima dată, la 42 de ani, părinții nu o mai sună de ziua ei.

Mama Laurei Cosoi a murit în 19 decembrie, în 2023.

Laura Cosoi și soțul său, Cosmin, formează o frumoasă familie, fiind părinții a trei fete: Vera, Rita și Lara, ultima fiind născută în 23 iunie 2022. Vorbind despre al patrulea copil, în luna august a anului 2023, Laura Cosoi spunea: ”Dumnezeu știe cum le va aranja. Sănătoși să fie. Cosmin își dorește foarte mult”. Și iată că Dumnezeu a știut.

Laura Cosoi însărcinată a patra oară
Sursă foto: Laura Cosoi Instagram

Laura și Cosmin – părinți blânzi, dar cu limite

Laura și soțul ei își cresc copilele așa cum ei știu și pot mai bine. Le impun limite atunci când este necesar și au grijă să nu încline prea mult balanța, fiind mereu în căutarea unui echilibru.

„Sunt o mamă blândă, dar nu știu dacă sunt mai blândă decât Cosmin. Amândoi le punem limite și nu zic de două ori ceva. Când e NU, nu e voie, nu negociem. Cu siguranță aș avea mai multe probleme, dacă aș avea timp să mi le pun. Uneori nu îmi ies toate situațiile, adică încerc să am mult mai multă răbdare, să fiu mai îngăduitoare, să pun în coș doar lucrurile care chiar contează, adică să nu sar imediat cu gura pe ele, că au făcut, au deschis, au scos.

Sunt chestii care nu sunt atât de importante, în economia situației, dar uneori nu îmi iese și îmi e ciudă pe mine. Asta are legătură cu mine, cu faptul că nu dorm suficient, sunt obosită și atunci îmi pierd răbdarea, dar nu sunt chestii pe care nu le pot gestiona, doar că nu le gestionez cum mi-ar plăcea mie”, a mărturisit Laura Cosoi, potrivit wowbiz.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel