Sari la conținut

Leac pentru încheieturi dureroase. Lidia Fecioru: Rețeta este foarte simplă!

bioenergoterapeut
FOTO: WOWBIZ
Lidia Fecioru

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a prezentat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse o rețetă magică pentru cei care se confruntă cu dureri de încheieturi.

„Rețeta unui unguent pentru că vine iarna și ne mai dor încheieturile. Rețeta este foarte simplă: câte o lingură de făină de muștar, care se vinde la plafar, o lingură de apă, o lingură de miere și o lingură de sare mărunțită. Amestecăm foarte bine, ne dăm pe încheieturi, punem o folie de celofan peste și legăm cu un fular de lână. Stăm așa o oră și jumătate, maxim două, după care scoatem, ștergem și lăsăm încheietura să respire”, a spus Lidia Fecioru pentru Antena 3.

Tratamentul este bine să fie făcut măcar o săptămână, potrivit Lidiei Fecioru.

bioenergoterapeut
FOTO: WOWBIZ

Lidia Fecioru: Mâncați cât se poate mai mult mărar

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, îndeamnă oamenii să consume cât mai mult mărar. Este un foarte bun antioxidant și susține partea digestivă.

„Mâncați cât se poate mai mult mărar.

Dacă îl aveți în grădini și aveți de unde să-l luați e și mai bine.

Există câteva sfaturi foarte bune la ce ajută.

În primul rând, este un foarte bun antioxidant, are foarte multă vitamina C.

În al doilea rând, susține foarte bine partea digestivă.

Cei care au o sensibilitate a stomacului, cu nervozitate la stomac, probleme intestinale sau dereglări pe neuro vegetativ.

Este foarte bun și el verde, dar și ceaiul. Ajută foarte bine relaxând mușchii stomacali și mușchiul intestinal, inclusiv strânge gazele.

Este foarte bun pentru ochi pentru că are luteină foarte multă și ne ajută pentru vedere.

E bine de băut ceaiul pentru că e foarte bun și reglează foarte bine.

Este și antibacterian pentru că are puterea asta și se poate lupta cu foarte multe infecții.

Un alt beneficiu, îmbunătățește foarte mult funcția mușchilor cordului”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.