Sari la conținut

Leacul care vindecă boli grave. Lidia Fecioru: „Rețetă mai bună nu am”

creier
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Lidia Fecioru

Din cuprinsul articolului

Lidia Fecioru a prezentat la Antena 3 un leac care vindecă boli grave. Bioenergoterapeutul spune că o rețetă mai bună ca asta nu are.

„Am început și practic de foarte mult timp acest tratament. Nu mă întrebați de ce întineresc, de ce nu îmbătrânesc.

Nu mă injectez în fiecare zi cu ceva ca să am și zâmbetul și mintea în concordanță și m-am axat foarte mult pe tratamentul cu ouăle imune de la Romvac.

Vreau să le spun telespectatorilor, mai ales cei care au copii mici, că vaccinul este buvabil. Încercați să vă duceți să le luați, sunt tratamente naturiste.

Deci, rețetă mai bună ca asta, crede-mă, astăzi, sincer nu am. Sunt minunate. Unicul impediment este să nu fii alergic la ou, în rest poți să faci tratament”, a spus Lidia Fecioru.

Potrivit Antena 3, este vorba de Oul Hiperimun, creat în România. Specialiștii Romvac au injectat găini cu anumiți viruși, iar ouăle acestora conțin acum anticorpi.

Mai mult decât atât, pentru ca tratamentul să fie mai eficient, virusul care provoacă infecția este extras de la pacient și se administrează găinii.

Leac pentru 100 de boli

Lidia Fecioru a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse un leac care poate trata 100 de boli. Se pot face două cure, potrivit bioenergoterapeutului.

Semințe de mărar, miere și valeriană – remediu foarte bun pentru 100 de boli: crește imunitatea, reglează tensiunea arterială. 100 gr semințe mărar, 2 linguri de rădăcină de valeriană rașnită, 2l de apă fierbinte și 2 linguri de miere.

Se amestecă mărarul cu valeriana, se toarnă apa clocotită, se lasă până ajunge temperatura la 40 gr, se adaugă mierea. Se pune într-un borcan și se lasă o zi la macerat, într-un loc ferit de lumină.

Se ia o lingură cu jum de ceas înainte de masă, 20 de zile. Se poate repeta peste 10 zile încă o cură, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: