luni, iulie 4, 2022

Leacurile bunicii pentru curățarea rinichilor! Vindecă cistita, elimină nisipul, dar și pietrele de la rinichi!

Rinichii sunt două organe în formă de fasole, fiecare având dimensiunea unui pumn. Acestea sunt situate chiar sub cutia toracică, câte una pe fiecare parte a coloanei vertebrale.

Rinichii sănătoși filtrează aproximativ o jumătate de cană de sânge în fiecare minut, eliminând deșeurile și apa suplimentară pentru a face urină. Urina curge din rinichi în vezică prin două tuburi subțiri de mușchi numite uretere, câte unul pe fiecare parte a vezicii. Vezica urinară stochează urină. Rinichii, ureterele și vezica urinară fac parte din tractul urinar.

Te-ar mai interesa: Tudor Ciuhodaru: măsuri de prim ajutor în cazul în...

De ce sunt rinichii importanți?

Rinichii tăi elimină deșeurile și lichidul suplimentar din corpul tău. Rinichii elimină acidul produs de celulele corpului și menține un echilibru sănătos de apă, săruri și minerale – cum ar fi sodiu, calciu, fosfor și potasiu – în sânge.

Fără acest echilibru, nervii, mușchii și alte țesuturi din corpul vostru ar putea să nu funcționeze normal. Rinichii produc și hormoni care vă ajută:

  • Controlează tensiunea arterială
  • Produc celule roșii din sânge NIH legătură externă
  • păstrează oasele puternice și sănătoase

Cum funcționează rinichii mei?

Fiecare dintre rinichi este format din aproximativ un milion de unități de filtrare numite nefroni. Fiecare nefron include un filtru, numit glomerul, și un tubul. Nefronii funcționează printr-un proces în doi pași: glomerulul îți filtrează sângele, iar tubulul îți returnează substanțele necesare în sânge și elimină deșeurile.

Te-ar mai interesa: Lidia Fecioru, leac miraculos: Este foarte bun pen...

După cum se poate observa, rinichii joacă un rol esențial pentru sănătatea noastră. Din păcate, multe persoane se confruntă cu diverse afecțiuni ale rinichilor, cum ar fi pietre la rinichi sau cistită, afecțiuni extrem de dureroase și neplăcute.

Din fericire, leacurile bunicii pentru curățarea rinichilor ne ajută să ne vindecăm de orice problemă întâmpină rinichii noștrii!

Rețeta este pe bază de cereale și se consideră a fi făcătoare de minuni pentru tratarea pietrelor la rinichi, dar și pentru prevenirea pietrelor tractului urinar și infecțiilor căilor urinare.

Te-ar mai interesa: Părintele Constantin Necula, mesaj pentru părinți:...

Curăță eficient rinichii, elimină nisipul și mucoasa urinară, dizolvă pietrele din rinichi și vezica urinară, tratează cistita.

Ingredientul principal: meiul

Metodă de preparare:

Seara clătiți 1 cană (200 gr) de mei în apă caldă. Meiul se va pune apoi într-un borcan mare (de 3 litri) care trebuie umplut in proportie de 2/3 cu apă fierbinte. După asta acoperiți-l, agitați-l bine, înfășurați-l în ceva cald și lăsați-l peste noapte.

Te-ar mai interesa: Ulei de măsline pe piele. Medic român: Nu faceți d...

Dimineața agită conținutul borcanului. Lihidul alb opac pe care il vei observa plutind va deveni medicamentul tău.

Pune lichidul alb in alt recipient, din care vei bea în cursul zilei, când și ce cantitate dorești.

Ar fi bine să nu arunci crupele de mei rămase. Folosește-le pentru a prepara un mic dejun sănătos – 1 cană de crupe, 3 pahare de apă, condimente, toate fierte timp de 15 min.

Te-ar mai interesa: Reacții adverse ale ibuprofenului: semnul de pe gl...

Seara pregătiți o nouă porție pentru a doua zi. Se recomandă a urma același program de tratament timp de 10-15 zile. După aceste două săptămâni, pietrele ar trebui să se macine și să iasă prin tractul urinar.

Includerea meiului în dietă, ajută la sănătatea rinichilor și a vezicii urinare.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private