joi, decembrie 2, 2021

Legea vaccinării – O lege din Danemarca care ar fi dat autorităților dreptul de a obliga cetățenii să fie vaccinați anti-covid a fost abandonată după nouă zile de proteste publice.

„Legea epidemiei”

Te-ar mai interesa: Tensiunea arterială oscilantă face ravagii în orga...

i-ar fi conferit guvernului danez puterea de a adopta măsuri obligatorii de carantinare împotriva oricui este infectat cu o boală periculoasă, dar ce a provocat cele mai multe nemulțumiri a fost partea cu vaccinarea obligatorie.

Conform celor relatate de ziarul Local, „Autoritatea daneză pentru sănătate are puterea de a forma grupuri de oameni care sunt obligați să se vaccineze pentru a stopa răspândirea unei boli periculoase”.

„Oamenii care refuză cele de mai sus pot – în unele situații – să fie constrânși prin detenție fizică, iar poliția are permisiunea să asiste.”

Legea vaccinării

Te-ar mai interesa: Ministrul Sănătății, despre măsurile impuse de Săr...

și protestele

Cu toate acestea, după nouă zile consecutive de proteste împotriva noii legi, aceasta a fost anulată de către guvernanți.

Cu un vaccin împotriva coronavirusului, guvernele din întreaga lume se gândesc la ce măsuri punitive să ia împotriva celor care refuză administrarea lui.

Pănă și companiile aeriene se gândesc să interzică persoanelor accesul la serviciile lor, în cazul în care nu fac dovada vaccinării.

Te-ar mai interesa: Ursula von der Leyen: „Este timpul să ne gândim la...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri