Sari la conținut

Leguma care arde grăsimea abdominală pe loc! Care este cantitatea recomandată pe zi

Sursă foto: arhiva doctorulzilei.ro

Leguma care ajută la elimnarea toxinelor din corp și arde grăsimea de pe burtă într-u timp scurt. Care este cantitatea recomandată?

Grasimea abdominala, pe langa faptul că, în exces, dăunează sănatății prin cresterea riscului de diabet si de boli cardiovasculare, este extrem de inestetica și neplacută. În plus, studiile au confirmat o reala legatura intre grasimea abdominală și ateroscleroza arteriala.

Pentru a arde mai repede grăsimea abdominală, experții spun că o legumă este capabilă să facă acest lucru foarte repede. Când este consumată zilnic, într-un timp scurt poate ajuta și la scăderea a 5 kilograme.

Beneficiile pentru sănătate ale cepei roșii.

Ceapa roșie, căci despre ea este vorba,  este o legumă extrem de eficientă în dietele de slăbit.Aceasta conține o cantitate mare de vitamine A, B și C și o serie de substanțe diuretice și antibiotice.

În același timp, această legumă conține săruri minerale, care joacă un rol foarte important nu numai în echilibrul organismului, ci și în sistemul imunitar.
Ceapa roșie ar trebui consumată crudă pentru o ardere mai eficientă a grăsimilor. Mai exact, atunci când ceapa este fiartă sau călită, își pierde proprietățile. Prin urmare, consumul în supă sau gătitul în cuptor nu dă aceleași rezultate nutriționale.

60-70 de grame de ceapă pe zi pentru o slăbire treptată și sănătoasă

Pentru cei care doresc să slăbească cu ceapă roșie, este recomandat să mănânce cel puțin 60-70 de grame de ceapă pe zi pentru o slăbire treptată și sănătoasă, fără a simți foame. Poate fi adaugat in salate sau consumat cu tocanite si preparate din carne cu putine calorii.
Daca vrei o salata de ceapa rosie si nu te-ai obisnuit cu gustul, poti folosi ulei de masline.

Cum poate fi consumată ceapa roșie
Astfel, persoanele care consumă regulat această legumă vor reduce riscul afecțiunilor cardiovasculare și totodată vor reuși să împiedice depunerile de colestesterol în artere.

Referitor la ceapa roșie și uleiul de măsline, le poți căli pe cele două, pentru o digestie mult mai ușoară, însă trebuie să țineți cont de faptul că cea mai bună variantă rămâne tot varza crudă.

Specialiștii susțin că o persoană care va adăuga ceapa roșie în dietă și va consuma cel puțin 70 de grame pe zi, va constata, în doar o săptămână că trupul se modelează, iar grăsimea de pe abdomen dispare încet. Astfel, într-o lună de zile, consumată zilnic, ceapa roșie poate elimna până la 5 kilograme, fără a lăsa vergeturi sau alte semne, potrivit Capital.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel