Licoarea miraculoasă care îți curăță ficatul de toxine și întinerește tenul. Iată cum se prepară

Licoarea miraculoasă care îți curăță ficatul de toxine și întinerește tenul. Iată cum se prepară
Licoarea miraculoasă care îți curăță ficatul de toxine și întinerește tenul. Iată cum se prepară

Licoarea miraculoasă care îți curăță ficatul de toxine și întinerește tenul. Ficatul este un organ esențial pentru buna funcționare a organismului și de aceea, ocazional, se recomandă diverse cure și tratamente pentru detoxifierea acestuia.

Ficatul este responsabil pentru purificarea sângelui și joacă un rol important în buna funcționare a sistemului digestiv, fiind un filtru pentru toxine.

Un ficat curat și sănătos îmbunătățește starea generală și de aceea specialiștii de la www.healthyfoodhouse.comrecomandă să ne curățăm zilnic ficatul, utilizând o rețetă surprinzator de simplă. Amestecul este gata într-un minut, iar rezultatele sunt uluitoare.

Amestecați o lingură de ulei de măsline cu o lingură de suc de lămâie și consumați mixul rezultat la fiecare dimineața la trezire.

Beneficii. Curăță ficatul de toxine

Uleiul de măsline are multiple efecte benefice asupra organismului, normalizând secreția de bilă, esențială pentru digestie. În plus, acesta reduce riscul dezvoltării unor boli cardiovasculare, combate inflamațiile și îmbunătățește sănătatea vaselor de sânge.
Pe de altă parte, cu toții cunoaștem proprietățile lămâilor. Acestea sunt o sursă bogată de vitamina C, care elimină colesterul. În plus, aceste fructe acre stimulează funcționarea ficatului.

Curăță ficatul de toxine. Veți remarca primele schimbări reale după aproximativ o lună de tratament. Vă veți simți mai energic și mai sănătos decât înainte. Ficatul se va curăța și sistemul digestiv va funcționa mai bine.

În plus, această combinație vă va înfrumuseța pielea, eliminând cearcănele, îmbunătățind și întinerind aspectul tenului.

Tags: ,
193 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox