Sari la conținut

Lidia Fecioru a divulgat secretul unei imunități puternice

Lidia Fecioru
Sursa foto: arhiva Doctoul Zilei
Condimet anti-îmbătrânire

Din cuprinsul articolului

Pentru că numărul cazurilor de covid au explodat în ultimul timp, specialiștii în sănătate afirmă că deja a început valul șase de coronavirus.

Acest virus atacă persoanele cu o imunitate scăzută, iar stresul, alimentația proastă și lipsa somnului, duc la slăbirea imunității. Din fericire, există câteva secrete care duce la creșterea imunității.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spune că usturoiul creşte imunitatea. „Poate fi mâncat în orice moment al zilei.” Iar schimbările sunt resimtite din plin, asigură bioenergoterapeutul.

„Tot ce trebuie să faci este să prăjești șase căței de usturoi, în propria coajă, pe care să îi mănânci apoi în 24 de ore. Usturoiul nu trebuie ars, ci doar prăjit în propriul suc. Poate fi mâncat în orice moment al zilei, timp de o lună de zile.

Usturoiul contine compusi sulfurati, dintre care alicina este cea mai activa substanta

Și medicul nutritionist Corina Zugravu vine cu un sfat legat de acest subiect: „Usturoiul contine compusi sulfurati, dintre care alicina este cea mai activa substanta. Acesti compusi sunt cunoscuti de foarte multa vreme pentru efectele lor terapeutice: scaderea tensiunii arteriale, scaderea colesterolului rau, efect antimicrobian, combaterea micozelor cutanate, prevenirea racelilor, stimularea imunitatii (ca si alte plante similare, hrean, ceapa etc.)”, explica medicul nutritionist Corina Zugravu.

Dan Bujor, terapeut, spune că masajul „ajută la construirea celulelor protectoare din organism pentru a neutraliza atacatorii, cum ar fi cancerul şi infecţiile virale”.

Menţinerea unei imunităţi puternice

„Corpul nostru, cu sistemul său imunitar puternic, este suficient de competent pentru a face faţă diferitelor tipuri de infecţii. În plus, masajul are un rol extraordinar în menţinerea unei imunităţi puternice. Ajută la construirea celulelor protectoare din organism pentru a neutraliza atacatorii, cum ar fi cancerul şi infecţiile virale. Studiile clinice au arătat că masajul regulat ajută la atenuarea stresului, dar creşte totodată şi capacitatea citotoxică a sistemului imunitar (nivelul de activitate al celulelor ucigaşe din organism) şi reduce numărul celulelor T”, explică Dan Bujor, potivit ciao.ro.

Maria Mocanu

Sunt Maria Mocanu și am o vasta experienţă profesională! Sunt o fire creativă, sociabilă, veselă și îmi place să scriu. Am o experiență în media de peste 15 ani, cu nenumărate articole publicate în online, dar și articole de specialitate pentru pasionații și iubitorii de animale.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel