marți, august 9, 2022

Pentru că numărul cazurilor de covid au explodat în ultimul timp, specialiștii în sănătate afirmă că deja a început valul șase de coronavirus.

Acest virus atacă persoanele cu o imunitate scăzută, iar stresul, alimentația proastă și lipsa somnului, duc la slăbirea imunității. Din fericire, există câteva secrete care duce la creșterea imunității.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spune că usturoiul creşte imunitatea. „Poate fi mâncat în orice moment al zilei.” Iar schimbările sunt resimtite din plin, asigură bioenergoterapeutul.

Te-ar mai interesa: Demență: semnul din limbă care poate sugera volumu...

„Tot ce trebuie să faci este să prăjești șase căței de usturoi, în propria coajă, pe care să îi mănânci apoi în 24 de ore. Usturoiul nu trebuie ars, ci doar prăjit în propriul suc. Poate fi mâncat în orice moment al zilei, timp de o lună de zile.

Usturoiul contine compusi sulfurati, dintre care alicina este cea mai activa substanta

Și medicul nutritionist Corina Zugravu vine cu un sfat legat de acest subiect: „Usturoiul contine compusi sulfurati, dintre care alicina este cea mai activa substanta. Acesti compusi sunt cunoscuti de foarte multa vreme pentru efectele lor terapeutice: scaderea tensiunii arteriale, scaderea colesterolului rau, efect antimicrobian, combaterea micozelor cutanate, prevenirea racelilor, stimularea imunitatii (ca si alte plante similare, hrean, ceapa etc.)”, explica medicul nutritionist Corina Zugravu.

Te-ar mai interesa: Doliu uriaș în lumea cinematografiei. O actriță le...

Dan Bujor, terapeut, spune că masajul „ajută la construirea celulelor protectoare din organism pentru a neutraliza atacatorii, cum ar fi cancerul şi infecţiile virale”.

Menţinerea unei imunităţi puternice

„Corpul nostru, cu sistemul său imunitar puternic, este suficient de competent pentru a face faţă diferitelor tipuri de infecţii. În plus, masajul are un rol extraordinar în menţinerea unei imunităţi puternice. Ajută la construirea celulelor protectoare din organism pentru a neutraliza atacatorii, cum ar fi cancerul şi infecţiile virale. Studiile clinice au arătat că masajul regulat ajută la atenuarea stresului, dar creşte totodată şi capacitatea citotoxică a sistemului imunitar (nivelul de activitate al celulelor ucigaşe din organism) şi reduce numărul celulelor T”, explică Dan Bujor, potivit ciao.ro.

Te-ar mai interesa: Vlad Ciurea ne învață cum să blocăm gândurile nega...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private