Din cuprinsul articolului
Lidia Fecioru a prezentat băutura care ne ajută la curățarea ficatului. Avem nevoie de doar două ingrediente banale: 6 litri de apă și un kilogram de cartofi!
Peste un kilogram de cartofi, se toarnă șase litri de apă și se dă la foc mic. Această compoziție trebuie lăsată la fiert timp de patru ore.
După ce au fiert patru ore, cartofii se pisează cu coajă cu tot, se amestecă, apoi se lasă la răcit.
După câteva ore, cartofii se vor așeza la fund, iar deasupra va rămâne un lichid. Lidia Fecioru ne spune că secretul este chiar acel lichid, nu piureul de cartofi.
Lichidul care a rămas se pune într-o sticlă cu ajutorul unui polonic. Se bea câte două linguri de trei ori pe zi, cu o jumătate de oră înainte de masă.
Acest lichid curăță ficatul, asigură Lidia Fecioru. Este indicat și în ciroză hepatică!
Horoscopul zilei de sâmbătă, 4 mai 2024, spune că nativii zodiacului vor avea parte de…
Potrivit nutriţioniştilor, este un mit că valorile colesterolului cresc foarte mult după consumul de ouă,…
Nadia Comăneci, sportiva simbol a gimnasticii româneşti din toate timpurile, a dezvăluit o rețetă specială…
România a atras atenția NASA și a întregii lumi datorită unor imagini spectaculoase captate de…
Situată la doar 73 de kilometri de București, Mănăstirea Ghighiu este loc de pelerinaj pentru…
Ouăle fierte şi vopsite sunt un produs traditional esenţial care nu trebuie să lipsească de…