luni, noiembrie 28, 2022

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a prezentat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascune pilda zilei. Iată de ce este important să avem o relație de prietenie cu propriul creier.

„Se spune că înainte eu credeam că trebuie să-mi protejez prieteniile, relațiile frumoase. Acum, am înțeles că eu trebuie să mă protejez de oamenii cu două fețe, de cei bârfitori.

Și mai ales de cei care râd în față și pe la spate stau cu cuțitul.

Te-ar mai interesa: Cancerul pulmonar: Care sunt primele semne pe care...

Cea mai frumoasă prietenie este cu propriul creier. Prietenia asta o descoperi atunci când vezi că ceva nu e în regulă cu tine.

Important este să-ți dai seama că dacă tu ești prieten cu creierul tău, nu te vei lăsa niciodată influențat”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, difuzată de Antena3.


O energie mult mai periculoasă decât cea negativă

Lidia Fecioru a vorbit despre o energie mult mai periculoasă decât cea negativă. O să vă minunați, căci este vorba de energia statică, o energie foarte greoaie.

Energia statică este negativă pentru că noi ne încărcăm tot timpul de energie statică. Gândiți-vă că umblăm cu hârtii, cu plastic, cu haine și se încarcă de energie statică.

Te-ar mai interesa: Atenție femei! RUJURILE conțin un amestec de subst...

Telefoane, laptopuri, tablete, totul este un câmp electromagnetic și atunci noi ne încărcăm cu energie statică.

Această energie este mai cruntă decât energia negativă pe care o luăm noi. De asta mai scăpăm, ne gândim la altceva. Dar energia statică e o energie foarte greoaie.

Și atunci e bine să facem aceste dușuri cu apă ca să scăpăm de energia statică.

Modalități care ne ajută să scăpăm de energia statică

A merge desculț este o modalitate. Și nu trebuie să mergem foarte mult, cât putem. Dar trebuie să facem acest exercițiu, mai ales când avem o stare proastă. Și prin zăpadă desculț se mai aleargă. Important este ca această energie telurică pe care noi o acumulăm, Pământul o extrage din noi.

Te-ar mai interesa: Nu doar de calciu ai nevoie. Iată ce alți nutrienț...

Lidia Fecioru: Mai există o altă variantă cu apa. Când vrem să curățăm energia negativă de pe noi, să nu stăm în cada cu apă. Facem duș.

Dacă vrem să facem o baie, facem o baie în apă cu sare. Putem ține picioarele în apă cu sare, dar nu pentru a ne curăța. Trebuie ca apa să curgă, a spus Lidia Fecioru la Antena3.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private