Sari la conținut

Lidia Fecioru: Când vrei să urli, urlă! Emoțiile reprimate, drum direct către ONCOLOGIE

anxietate

Când vrei să urli, urlă! Lidia Fecioru: Emoțiile reprimate, drum direct către ONCOLOGIE.

„Nu plânge!”, „nu țipa!”, „nu te enerva!”, „învață să ții în tine!”; iată câteva dintre cele mai simple sfaturi pe care le primim de la cei din jurul nostru, încă de când suntem copii, și pe care, la rândul nostru le oferim celor pe care-i iubim, crezând că le facem un bine.

Adevărul este, de fapt, exact opusul. Trebuie să învățăm să exprimăm ceea ce simțit, fără să încercăm să reprimăm mereu, de teama de a nu fi acceptați sau plăcuți.

bioenergoterapeutul Lidia Fecioru

Nu-ți (mai) reprima emoțiile! Lidia Fecioru: Emoțiile netrăite, drum direct către ONCOLOGIE

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul rubricii Leacul zilei, din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre cât de important este să ne exprimăm emoţiile pe care le avem.

Nu doar că e benefic pentru psihicul nostru să reușim să ne rezolvăm conflictele interioare și să ne acceptăm emoțiile, dar în timp, ne salvăm și de boli din cele mai grave.

„De data aceasta este mai mult un sfat. Să învăţăm să nu ne reprimăm emoţiile. Emoţiile netrăite şi strânse în interior sunt un drum direct către oncologie.

La un moment dat, aceste emoţii se vor duce în corpul fizic. Ajungem să ne trezim cu tot felul de tumori. De aceea spun să încercăm să nu ne reprimăm emoţiile.

Câinii nu suferă de boli de inimă, pentru că ei au două variante. Ori fug, ori se bat.

De aceea, când avem trăiri puternice şi ne vine să urlăm, să urlăm.

Când găsim un om conflictual e bine să-l punem la punct, pentru că altfel ne încărcăm cu energia aceea negativă. Emoţiile netrăite se transformă în boli.”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel