vineri, mai 27, 2022

Bioenergeticeanul Lidia Fecioru deschide un subiect controversat: de ce înșeală femeile? Spre deosebire de generațiile anterioare, în prezent femeile și bărbații înșeală la aproximativ aceleași rate, deși motivele pentru care femeile trișează pot fi diferite de cele ale bărbaților.

Începutul anului este o perioadă dificilă pentru instituirea căsătoriei. Ashley Madison, un site de întâlniri pentru persoanele care doresc să înceapă relații extraconjugale, relatează într-un comunicat de presă că ianuarie și februarie sunt cele mai mari luni ale site-ului pentru noi înscrieri. Și în știrile care pot fi legate sau nu, avocații de divorț adaugă că văd o creștere a cererilor de divorț după sărbători (căutările pe internet pentru divorț au atins vârful maxim la mijlocul lunii ianuarie, potrivit USA Today). Înainte de a ajunge la acel punct, merită să faceți un pas înapoi și să vedeți de ce oamenii sunt infideli pentru început – în special femeile.

Te-ar mai interesa: 27 mai, Sfântul Ioan Rusul. Rugăciunea extrem de p...

„Sunt 1.000 de motive pentru care înşală femeile şi, de multe ori, înşală de 1.000 de ori fără niciun motiv. Dacă nu-i un motiv, e o cauză. Noi, femeile, suntem învăţate de mici să nu înselăm, să fim cuminţi, dar asta era valabil pe vremuri.

Acum, femeile îşi fac afaceri. Sunt pe picioarele lor. Nu mai stau în situaţii nefericite sau să accepte să fie supuse”, a spus Lidia Fecioru.

Nevoia de tandrețe

„Femeia are nevoie de tandreţe. Lipsa atenţiei şi a intimităţii va duce la răceală în cuplu. Femeile au nevoie să li se spună că sunt iubite, că sunt frumoase şi că arată bine. Bărbaţii caută femeile mai liniştite, care par neajutorate. Cele care necesită ajutor şi par neajutorate, sunt dracul învelit în băsmăluţă.

Te-ar mai interesa: Cum un simplu epilat te poate îmbolnăvi de HPV? Me...

Femeile care sunt lipsite de atenţie şi de complimente frumoase, vor căuta în altă parte acest lucru. E suficient să vină unul şi să-i spună că îi stă părul bine.”

Răzbunarea

„Trădarea se plăteşte cu trădare. Dacă femeia a fost înşelată, pentru ea este o mare durere. Aceasta începe să se subestimeze şi are nevoie de cineva care să-i spună complimente. Vrea să-l facă pe partener să simtă ceea ce a simţat şi ea.”

Te-ar mai interesa: S-au înmulțuit cazurile copiilor bolnavi de diabet...

Insatisfacţia intimă

„Nemulţumirea pe plan intim îşi pune amprenta puternic asupra unei relaţii. Mai devreme sau mai târziu, unul dintre cei doi va pleca. El sau ea îşi va căuta să obţină de la altă persoană lucrul acesta. Ajunge să recunoască lucrul acesta.”

Dorinţa de schimbare a femeii

”Femeile îşi fac schimbări şi intră într-o stare de euforie. Obligatoriu cineva îi va spune ce sâni frumoşi ai, ce buze frumoase şi tot aşa. Când primeşte complimente femeia devine slabă. Devine slabă pentru că are încredere în ea şi chiar dacă ea e foarte puternică, ea îşi doreşte să fie lăudată şi mângâiată.”

Te-ar mai interesa: Schizofrenia: 3 mituri comune distruse!...

Independenţa financiară

„Atunci când femeile sunt dependente financiar faţă de soţ sau iubit şi mai sunt şi părăsite de partener, intervine teama de singuratate. Nu totul se cumpără şi vinde. Fericirea nu o putem cumpăra şi nici necazul nu ni-l putem vinde.”

Stima de sine scăzută

„Sunt femei care se lasă folosite. Această insatisfacţie scade stima de sine şi ca să o refaci trebuie să-ţi aduci îmbunătăţiri. Sunt foarte multe femei care nu sunt înşelate. Sunt chiar iubite, dar ele nu au stimă de sine. Trebuie să facă ceva pentru ele. Să nu umble ca mătura. Femeia trebuie să se aranjeze.”

Te-ar mai interesa: Nu poți pierde grăsimea de pe burtă? Atenție la ac...

Sentimentul de subestimare

„Femeia depune efort în relaţie, îşi exprimă dragostea şi face totul ca bărbatul să se simtă excepţional. Găteşte, face surprize. Ea aşteaptă măcar un mulţumesc sau te iubesc. E greu să spui, dacă nu vine din suflet. O iei ca pe o datorie la un moment dat.”

Plictiseala din cuplu

„Oamenii se plictisesc. Un an îi vezi cu linguşeală, iar apoi sunt plictisiţi. Trebuie să păstrezi ceva acolo. Ceva intim. Acum totul e la vedere. Toată lumea ştie tot şi aşa se ajunge într-un punct mort. La toţi există pornirea de a înşela. Fiecare alege”, a mai spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru pentru emisiunea Adevăruri ascunse.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private