marți, august 9, 2022

Lidia Fecioru: „În viață, să alegem să fim fericiți”. Ei bine, da, fericirea este o alegere și ne aparține. Iată secretele dezvăluite de Lidia Fecioru.

Poate părea incredibil, dar fericirea ține de noi și stă în puterea noastră să fim fericiți. Greșim așteptând fericirea din altă parte, din exterior, atâta timp cât tot ce ne trebuie este deja în noi.

Când vom înțelege asta, vom fi cu adevărat fericiți.

Te-ar mai interesa: Anunțul autorităților despre nivelul de radiații d...

„În viață, trebuie să alegem fie să facem ceea ce vrem și să fim fericiți, fie să facem ceea ce vor alții și cum vor alții și să fim nefericiți.

Alegerea este întotdeauna a noastră. Se spune că aceste citate nu ne fac mai deștepți, însă ne dau de gândit. Aprind o scânteie în noi.

Noi, oamenii, spunem că în tinerețe am fost cei mai fericiți, însă odată cu trecerea timpului ne dăm seama că nu anii tinereții ne-au făcut fericiți, ci anii cu adevărat fericiți ne-au arătat că am fost așa”,

a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Pilda zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Ce probleme se pot rezolva prin hipnoză: Poți culc...

Cheia fericirii este în noi

Așadar, fericirea este o alegere și depinde de noi dacă o alegem sau nu. O căutăm încă din copilărie.

O creionăm în cea mai frumoasă formă, însă pe măsură ce înaintăm în vârstă descoperim că ea vine şi trece, a mai explicat Lidia Fecioru.

„Cheia fericirii zace în noi, însă depinde tot de noi dacă o trezim din starea de hibernare.

Adesea, uităm să ne bucurăm de tot ce ne înconjoară, uităm să spunem te iubesc, apreciez sau mulțumesc, dar cel mai rău este că uităm să respirăm și să trăim, fiind atât de prinși în vâltoarea activităților cotidiene.

Te-ar mai interesa: Doliu uriaș în lumea cinematografiei. O actriță le...

Duri sau puternici, în interior suntem doar niște copii care au nevoie de iubire și grijă. Copii care vor să fie îmbrățișați și apreciați.

Să dăruim fericire, bucurie și iubire. Să dăruim tot ne-ar plăcea să primim. Nu este greu să fim fericiți și buni. Nu este greu să oferim o îmbrățișare și nici să ștergem o lacrimă.

Nu este greu să ne vorbim frumos, dar nici să ajutăm. Nu este greu să ascultăm. Nu este greu să iubim sau să dăruim.

Te-ar mai interesa: Ai 40 de ani? Consumă aceste alimente pentru o săn...

Nu este greu să fim ceea ce suntem, oameni. Să nu uităm că ceea ce ne rămâne moștenire este numai ceea ce am dat”, a mai spus Lidia Fecioru în cadrul rubricii Pilda Zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private