marți, august 9, 2022

Lidia Fecioru, leac miraculos. Prezentă în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, Lidia Fecioru a prezentat rețeta unui ceai foarte bun pentru femeile care vor să facă copii.

„Am un leac pentru femei, ceaiul din seminţe de pătlagină.

Se pune o lingură de seminţe verzi sau uscate, la un pahar de apă. Se fierbe 3 minute şi se lasă la infuzat timp de 15 minute.

Este bun pentru trombe înfundate, anexite, dureri de ovare, dar şi pentru îmbunătăţirea spermatozoizilor. Este foarte bun pentru femeile care vor să facă copii, dar şi pentru bărbaţi”, a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Doliu uriaș în lumea cinematografiei. O actriță le...

Dietă Lidia Fecioru

Prezentă în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, bioenergoterapeutul a explicat cum a slăbit 30 de kilograme.

O întâmplare pe care nu o poate uita a făcut-o să slăbească de la 90 de kilograme la 62, într-un an.

”Muncind foarte mult, n-aveam timp să mănânc și mâncam o dată pe zi, nu mai mâncam altă dată. Dar mâncam mult.

Și atunci, mâncând foarte mult, mă îngrășasem. Aveam 62 de kilograme, după care m-am dus la 90. Când veneam de la serviciu, rupeam. M-am îngrășat în perioada de 38-40 de ani.

Când voiam să merg la o nuntă, soțul meu, pentru că m-am îmbrăcat cu o rochie așa, pe corp, mi-a zis: Tu nu vezi că arăți ca o vacă? Unde te-ai îmbrăcat așa? Și i-am zis: Măi, mă gândesc că vacă sunt pentru că stau cu tine.

Te-ar mai interesa: Medicii trag semnalul de alarmă! Atenție la aceste...

Dar m-a ambiționat așa de tare, m-am pus pe regim. Toate regimurile posibile le-am băgat în unul. Și am slăbit într-un an de zile, am ajuns la 62 de kilograme înapoi și am divorțat”, a povestit Lidia Fecioru.


Dieta disociată | Cum a reușit Lidia Fecioru să slăbească 30 de kilograme

”M-am dus la nutriționist, obligatoriu, și am luat un regim disociat pe care l-am pus foarte bine, adică un an de zile eu nu am știut ce înseamnă acidulat.

Deși mi-a devenit un stil de viață, eu nici acum nu mănânc cartofi cu carne, n-ai să mă vezi.

Te-ar mai interesa: Cum scapi definitiv de ciuperca unghiei. Cele mai ...

Dacă mănânc la masă, eu mănânc doar cât încape într-un pumn, atât. Nici nu mai încape mai mult, pentru că, la un moment dat, mi se micșorase atât de mult stomacul încât eu mă săturam dintr-un polonic de ciorbă.

Am ținut acest regim disociat cu trei zile proteine animale, trei zile vegetale și trei zile doar orez cu legume.

Mi-a prins foarte bine. Vreau să spun că, după prima lună de ținut regim, aveam o energie de îmi venea să întorc munții”, a explicat Lidia Fecioru la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Senzația de greață și durerea în partea superioară...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private