luni, iulie 26, 2021

Ateroscleroza este o ingustare a arterelor cauzata de acumularea de placi. Arterele sunt vasele de sange care transporta oxigenul si substantele nutritive de la inima la restul corpului.

Arterioscleroza apare

atunci cand vasele de sange care transporta oxigenul si substantele nutritive din inima spre restul corpului (arterele) devin groase si rigide – uneori restrictionand fluxul de sange catre organele si tesuturile dumneavoastra. Arterele sanatoase sunt flexibile si elastice, dar in timp, peretii din arterele dumneavoastră se pot ingrosa, o afectiune denumita in mod obisnuit rigidizarea arterelor.

Ateroscleroza este o problema destul de frecventa asociata cu imbatranirea. Aceasta conditie poate fi prevenita si exista multe optiuni de tratament de succes.

Un astfel de tratament de succes,

naturist și rapid, ne este dezvăluit de Lidia Fecioru. Ai nevoie de doar câteva ingrediente pe care le ai mereu în bucătărie.

„Vasele noastre de sânge au tendinţa să facă depuneri pe ele şi un leac foarte bun, o soluţie foarte bună pentru a scăpa de acele depuneri pe vasele de sânge o avem la îndemână.

Se face cu seminţe de mărar, miere şi rădăcină de valeriană.

Se prepară foarte simplu. Se pune 100 de grame de seminţe de mărar, două linguri de rădăcină de valeriană măcinată, doi litri de apă fierbinte. Amestecăm seminţele cu valeriana, turnăm doi litri de apă fierbinte, într-un borcan

de trei litri.

Lăsăm să se răcească până la 40 de grade, şi apoi punem două linguri de miere.

Învelim foarte bine borcanul, ca atunci când facem compot şi îl lăsăm o zi. După care, acea soluţie pe care o avem, bem câte o lingură mare, cu jumătate de oră înainte de fiecare masă.

Cura de tratament este de 20 de zile, facem pauză 10 zile şi apoi mai facem o cură de 20 de zile şi atât. Borcanul poate să stea oriunde apoi.

Ne poate ajuta şi la liniştire valeriana”, a explicat bioenergeticeanul Lidia Fecioru pentru Antena 3.

Ultimele stiri

Parteneri