marți, ianuarie 31, 2023

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a prezentat la Antena 3 pilda zilei. Iată cum putem rămâne sănătoşi şi fericiţi, în ciuda vârstei.

„Se spune că pentru cei care vor să fie sănătoşi şi să-şi relungească vârsta, să uite de ea. Să nu se clasifice conform anilor. Să se trateze cu plante şi vorbe, cu apă, cu căldură şi cu masaj.

Să adulmece mirosul ierbii şi al pomilor. Să mănânce mai mult orez şi să bea ceai, precum chinezii şi să ascundă carnea între legume. Să fie atent la căldura rinichilor şi la frigul capului.

Te-ar mai interesa: Cum să scapi de pielea lăsată de pe brațe...

Râzi mai mult şi uită de lucrurile rele. Dacă eşti protejat, înseamnă că eşti blând, dacă eşti blând, înseamnă că eşti liniştit. Cei pe care nu-i putem iubi, să nu-i băgăm în seamă.

Se mai spune că, nu trebuie să suporţi atitudinea cuiva faţă de tine, dacă nu este ok. Cel mai bine închide-le uşa în faţă. Şi uită de ei.

Sunt situaţii peste care trecem, dar încrederea nu mai este la fel. E ca şi cum te-ar trăda cineva. E ca şi cum ţi-au fost tăiate aripile.”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Pilda zilei din emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Boala periculoasă de care o persoană din zece sufe...


Lidia Fecioru: Emoţiile netrăite se transformă în boli

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, spune că emoţiile netrăite şi strânse în interior sunt un drum direct către oncologie.

„De data aceasta este mai mult un sfat. Să învăţăm să nu ne reprimăm emoţiile. Emoţiile netrăite şi strânse în interior sunt un drum direct către oncologie.

La un moment dat, aceste emoţii se vor duce în corpul fizic. Ajungem să ne trezim cu tot felul de tumori. De aceea spun să încercăm să nu ne reprimăm emoţiile.

Te-ar mai interesa: Diabet: semnele ascunse de pe unghii. Semnal de al...

Câinii nu suferă de boli de inimă, pentru că ei au două variante. Ori fug, ori se bat. De aceea, când avem trăiri puternice şi ne vine să urlăm, să urlăm.

Când găsim un om conflictual e bine să-l punem la punct, pentru că altfel ne încărcăm cu energia aceea negativă. Emoţiile netrăite se transformă în boli.”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Medicamentul pentru hipertensiune arterială care î...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private