Sari la conținut

Lidia Fecioru: Trebuie să ne ascultăm simțurile. Stomacul e primul care ne dă de știre că se va întâmpla ceva

Sursă foto:: arhiva Doctorul Zilei
Înțelepciunea absolută

De ce este important să îți asculți simțurile. Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au explicat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse cum se pot ghida simțurile în viață și de ce este musai să ținem cont de ele.

”Dacă am miza mai mult pe aceste simțuri din sufletul nostru, ar fi mult mai ușor să rezolvăm lucrurile” spune Mihai Voropchievici.

De ce este important să îți asculți simțurile. ”Stomacul e primul care ne dă de știre că se va întâmpla ceva. Tot ce vine către noi vine cu o vibrație și în plexul solar o percepem (…) Trebuie să ne ascultăm simțurile. Simți că nu e bine? Că nu poți face ceva? Nu fă acel lucru” arată Lidia Fecioru.

creier

Băutura cu care să îți începi dimineața

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a vorbit într-o altă ediție despre o cură de tratament care se ține timp de o lună și care întăreşte tot ce înseamnă ligamente.

Citeste si:

”Și femeile și bărbații au nevoie de colagen!” avertizează bioenergoterapeutul.

Iată cum se poate prepara colagenul:

”5 grame de gelatină se înmoaie cu apă rece de cu seară. Putem amesteca şi cu iaurt. Pentru un gust mai bun, putem adăuga suc sau ceai de fructe. Acest amestec se bea în fiecare dimineață.”

Cura de tratament se ține o lună și se reia după șase luni.

”Cura de tratament se face cam o lună de zile, după care ne oprim și o reluăm dupa șase luni.”

Lidia Fecioru a explicat în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de la Antena 3, şi beneficiile curei de colagen.

”Întăreşte tot ce înseamnă ligamente, ne ajută pentru creier, la îmbunătățirea gândirii, dar și în cazul osteoporozei.”

”Gelatina care este în comerț nu este decât gelatină curată! Gelatina nu se poate înlocui, nu se poate prepara din altceva, este facută din oase”, a încheiat Lidia Fecioru la Antena 3, în emisiunea Adevăruri Ascunse.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.