miercuri, octombrie 27, 2021

Le folosim în fiecare zi, fără să știm că au în componență substanțe care pot cauza cancer. Iată o listă cu produse care ne pot îmbolnăvi:

1. Hormonii din carne și lapte
Printre practicile moderne

de hrănire a animalelor se numără și includerea hormonilor artificiali în mâncarea acestora, pentru a mări producția de carne și lapte. Hormonii artificiali cauzează inflamații, cancer și numeroase alte boli.

2. Porumb și soia modificate genetic
Este un fapt dovedit că cea mai mare parte a culturilor de soia și porumb sunt modificate genetic. Soia crește nivelul estrogenului în corp, iar laptele de soia conține hemaglutinină din cauza căreia se formează cheaguri de sânge. Medicii recomandă laptele organic de vacă sau capră, și celor care au intoleranță la lactoză, laptele de orez sau migdale.

3. Îndulcitorii artificiali
Îndulcitorii artificiali sunt făcuți din sfeclă de zahăr modificată genetic și sunt extrem de nocivi, fiind considerați responsabili pentru dezvoltarea mai multor tipuri de cancer.

4. Aluminiul din deodorante și antiperspirante
Datele statistice au relevat că majoritatea cazurilor de cancer mamar sunt localizate în secțiunea superioară, lângă subsuoară, unde aplicăm deodorantul. De aceea, specialiștii recomandă să utilizăm deodorante organice sau făcute în casă.

5. Conserve
Bisfenolul A este o substanță cancerigenă care se găsește în recipientele

de plastic și care, potrivit testelor de laborator făcute pe șoareci distruge celulele nervoase.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Ultimele stiri