duminică, ianuarie 29, 2023

Miercuri, pe 17 ianurie, începând cu orele 12.00, la interviul LiveDoc de pe pagina de Facebook Doctorul Zilei, aflăm cum se manifestă, de ce apar și cum se tratează cele mai întâlnite cancere ale femeilor de la dr. Octav Ginghină, chirurg oncolog.

Amenintarea numarul 1 pentru femeile din intreaga lume este cancerul de san, cu peste un milion si jumatate de cazuri diagnosticate anual. Chiar daca nu se cunoaște încă o modalitate eficienta de a preveni apariția neoplasmului glandei mamare, este cert că diagnosticul precoce este o cale sigură de reducere a mortalității precum si de tratament mai puțin agresiv.

Te-ar mai interesa: Un medic celebru de la Harvard și-a dezvăluit ruti...

Un alt tip de cancer destul de raspandit si foarte agresiv este cel ovarian. Anual, 250.000 de femei din întreaga lume sunt diagnosticate cu cancer ovarian și, mai bine de jumatate pierd lupta cu boala.

Despre simptome, cauze si tratament vom afla de la domnul dr. Octav Ginghina, chirurg oncolog.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private