Sari la conținut

LiveDoc I Video I Despre epidemia de rujeolă cu dr. Daniela Ștefănescu. Cât de sigur este, de fapt, vaccinul împotriva rujeolei?

Interviurile LiveDoc continua cu un interviu cu dr. Daniela Ștefănescu, medic de familie și membru în grupul de lucru vaccinologie SNMF. Vorbim despre epidemia de rujeola și despre importanța vaccinării. Incercăm să aflăm răspunsuri despre riscul de boală în cazul în care facem sau nu vaccinuri.

Avem 3799 de cazuri de rujeolă și 17 decese provocate de această boală care ar putea fi prevenită prin vaccinare. Românii se tem, însă să-și imunizeze copiii din cauza miturilor și informațiilor eronate care circulă despre vaccinul ROR (rujeolă, oreion, rubeolă). Medicul Daniela Ștefănescu dezvăluie adevărul din spatele acestor mituri și explică în ce cazuri pot apărea reacții adverse și care sunt acestea. Mai multe informații găsiți în filmulețul atașat.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel