Sari la conținut

Liviu Dragnea internat de urgență! „Nu i se dā dreptul sā dea un telefon familiei”. Are Covid-19!

Liviu Dragnea internat de urgență! „Nu i se dā dreptul sā dea un telefon familiei”. Are Covid-19!

Codrin Ștefănescu a anunțat că fostul președinte PSD a fost transferat de la Penitenciarul Rahova la Spitalul Penitenciar Jilava, unde sunt trataţi deţinuţii infectaţi cu SARS-CoV-2.

În ultima perioadă îi fusese interzis acest drept la muncă, în urma unui interviu acordat presei. Chiar îÎn urmă cu trei zile, o instanță a decis că fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, se poate întoarce la muncă în perioada în care se află în penitenciar.

„Vreau sa vā anunț cā Liviu Dragnea a fost internat! Este suspect de covid! Deși nu a fost scos la muncā in ultimele luni, deși a fost izolat in camerā in mod abuziv! Povestea e scurtā: dupā ce avocații au obținut in instantā decizia de a fi trimis la muncā, dupā abuzul constant la care a fost supus, i s-a cerut un test anti-covid.

A ieșit pozitiv, inexplicabil in situația izolārii sale, apoi a fost trimis și internat la spitalul penitenciarului Jilava! Adicā mutat imediat! Nu putem lua legāturā cu el de ieri, , nu știm exact situația lui actualā! Vā voi ține la curent in funcție de ceea ce aflu pe parcurs!”, a scris Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

Fostul președinte PSD se află în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel