miercuri, ianuarie 19, 2022

Cristian Ronaldo, fotbalist portughez, care evoluează în prezent la clubul Manchester United și la echipa națională de fotbal a Portugaliei este sportivul care cred că îmbătrânirea poate fi controlată. Chiar dacă a trecut de mult de 30 de ani, acesta susține că nu simte niciun an în plus.

Longevitatea este crucială pentru Cristiano Ronaldo

Cristian Ronaldo este încă departe de a depăși recordul de cel mai în vârstă fotbalist care a evoluat în Premier League. Are 36, însă genetic, simte că are 30 de ani și speră ca trupul ssă joace chiar și până la 42 de ani.El spune că are foarte mare grijă de corpul și minte lui.

Te-ar mai interesa: Cele mai cunoscute semne care anunță Alzheimer-ul...

Într-un interviu acordat pentru ESPN Brazilia, Cristiano Ronaldo, în vârstă de 36 de ani, a declarat că şi-ar dori să joace până la 42 de ani.

Chiar dacă a trecut de mult de 30 de ani, acesta susține că nu simte niciun an în plus, adăugând că a avut constant grijă de corpul și de mintea sa.

Ronaldo: Am foarte mare grijă de corpul meu şi de mintea mea

„Mă simt fericit să fiu un jucător care a arătat că longevitatea este crucială pentru mine pentru a juca în continuare la nivel înalt, având prestaţii bune. Genetic, simt că aş avea 30 de ani. Am foarte mare grijă de corpul meu şi de mintea mea”, a spus acesta.

Cristiano Ronaldo a mai adăugat că și-a învățat corpul și a muncit mult în ultimii ani, concentrându-se pe performanță. Totodată, fotbalistul a mai menționat că își ascultă pe de altă parte corpul și știe și când va veni momentul de retragere.

Te-ar mai interesa: Atenție, părinți! Simptomele Omicron la copii. Ave...

Pe de altă parte, el speră să joace până la 42 de ani, însă dacă va fi nevoie, se va retrage mai devreme, dar va încerca să se bucure de fiecare moment.

„Am învăţat recent că după 33 de ani corpul poate face faţă provocărilor dacă ai nevoie, însă adevărata luptă este psihică. Am muncit mai mult şi m-am concentrat asupra acestui aspect. Ştiu că face faţă corpul meu pentru că îl respect mult şi îl ascult.

Te-ar mai interesa: Rezultate fals-negative la testele de salivă distr...

Sunt fericit, vreau să stau aici şi să văd ce va fi. Vreau să văd dacă voi juca până la 40 de ani, 41 sau 42 de ani, însă cel mai important lucru este ca zilnic să îmi propun să mă bucur de moment”, a afirmat sportivul.

Ronaldo este, din punct de vedere fizic, unul dintre cei mai în formă jucători de fotbal din lume. Portughezul nu se abate de la nicio regulă atunci când vine vorba de alimentație sau antrenament și culege astfel roadele unui stil de viața extrem de bine pus la punct.

Te-ar mai interesa: Acești copii au prioritate la imunizare, susțin sp...

Recent și-a cumpărat recent o cameră pentru terapie cu oxigen hiperbaric, scrie publicația birtanică Dailymail.

Baroterapia este o procedură medicală avansată, care constă în inhalarea unui oxigen pur sau aflat la presiune mai mare decât cea atmosferică, cu beneficii reale pentru sănătate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private