Sari la conținut

Loredana Groza nu se expune niciodată la soare. Află de ce

Din cuprinsul articolului

Loredana Groza nu mai are nevoie de nicio prezentare. Face parte din rândul celor mai cunoscute și mai apreciate artiste din showiz-ul românesc. Pentru că multe femei se tot întreabă cum se menține în formă la vârsta ei, Loredana a dat câteva sfaturi tuturor femeilor.

Recent, Lori, așa cum o știu apropiații, a dezvăluit la ce trucuri apelează pentru a se menține în formă, deși are 52 de ani, o vârstă pe care multe femei încearcă să o ascundă.

Loredana Groza se poate lăuda cu o formă fizică impecabilă. Frumoasa artistă spune că nu și-a făcut operații estetice, însă a împărtășit într-un interviu recent, ce face ca trupul ei să arate impecabil

Ea spune că are foarte mare grijă de tenul ei, pe care îl hidratează ori de câte ori simte nevoie. De asemenea, Loredana Groza a mai spus că nu există seară în care să nu se demachieze, lucru pe care l-a învățat în urmă cu mult timp, când de abia urca pe scenă.

”Important e să te hidratezi, să te demachiezi în fiecare seară. E prima lecție pe care am învățat-o din momentul în care am apărut pe scenă și am început să folosesc fardurile”, spune artista.

Nu se expune niciodată la soare

Îngrijirea pielii este foarte importantă și alege să aibă grijă de ea prin a nu se expune la soare. În plus, Loredana Groza a spus că este foarte atentă la cremele pe care și le aplică pe corp pentru ca acestea să nu-i atace pielea.

”Pielea e cea mai importantă, nu neapărat sânii sau mărimea fundului sau mărimea buzelor. Poți să-ți faci 1000 de operații, tot felul de chestii, dar dacă pielea nu are calitate…
Nu stați la soare absolut deloc și nu folosiți lucruri care să vă atace pielea. Asta e secretul cel mai important”, spune cântăreața.

De ceva timp, artista a apărut complet schimbă în spațiul public, iar cei mai critici spun că aceasta ar fi apelat la operații estetice, lucru pe care Loredana Groza îl neagă.

Ea a spus că nu este împotriva operațiilor estetice sau a femeilor care apelează la ajutorul medicilor pentru a arăta într-un anumit fel, dar precizează că există alte opțiuni la care poți apela pentru a arăta mai bine.

”Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, spunea Loredana Groza la Antena Stars.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: