miercuri, septembrie 28, 2022

În urma pozei postată de artistă pe contul de instagram în drum spre spital, în presă s-a vehiculat că aceasta s-ar fi infestat cu coronavirus, fiind internată la Spitalul Matei Balș din Capitală. Loredana Groza a infirmat zvonurile apărute în presă, asigurându-și fanii ca își va onora concertele ce le are la sfârșitul acestei săptămâni.

„Nu sunt la spital, sunt acasă şi te urmăresc. Sunt în faţa televizorului. Am văzut şi eu cu stupoare. Nu are nicio legătură cu realitatea. Sunt nişte ştiri false, de la început până la sfârşit. Am citit şi eu dimineaţă şi zilele trecute. Am avut nişte probleme, o situaţie medicală care s-a rezolvat.

Te-ar mai interesa: Care sunt criterile după care ne alegem stomatolog...

„Acum sunt bine mersi, acasă, dar nicio legătură cu COVID-ul”

Nicio legătură cu Spitalul Matei Balş, în care se pare că ar fi trebuit să fiu internată la ora asta. Nu am avut absolut nicio răceală, absolut nicio gripă, nimic legat de vreo boală COVID, sau vreo legătură cu vreo răceală.

Vreau să le spun tututor celor care au citit aceste ştiri că sunt false. Vineri va fi o nouă ediţie X Factor, intrăm în Bootcamp. Cât de curând vom începe filmările, chiar peste câteva zile. Next Starul continuă şi el, toate lucrurile sunt bune, suntem ok.

„Sâmbătă voi concerta la Iaşi”

Vreau să îi asigur pe toţi fanii mei că voi fi prezentă şi că va fi un show extraordinar.

Te-ar mai interesa: Atenție! Noi modificări la calculul facturilor de ...

De abia aştept să revin la Iaşi. Uneori, chiar şi atunci când îţi spui punctul de vedere, nu eşti crezut. Trăim într-o ţară şi într-o lume în care, de multe ori ştirile false au mai multă căutare decât adevărul”

„Da, sunt vaccinată de câteva luni bune şi intenţionez să fac şi a treia doză”

Vreau să fiu în siguranţă atât eu, cât şi cei din jurul meu şi cred că e mult mai bine să trăieşti în siguranţă decât să trăieşti într-un risc permanent, mai ales că acum, ceea ce întâmplă în jurul nostru este absolut halucinant, al patrulea val. Nimeni nu şi-a dorit lucrul acesta, dar se pare că, din cauza acestei inerţii şi a acestor ştiri false, în care practic ne înecăm în fiecare zi atunci când deschidem internetul, televizorul, oamenii sunt puşi în situaţia de a alege adevărul, în fiecare zi.

Te-ar mai interesa: 3 motive să-ți faci asigurare privată de sănătate...

 

Trebuie să fii o persoană puternică, să fii echilibrat, să informezi corect şi din mai multe surse şi să ai întotdeauna acest discernământ care cred că este una dintre super-puterile de care avem nevoie în aceşti ani şi în aceste clipe pe care le trăim cu toţii”, a spus artista într-un interviu telefonic la Antena 3.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private