Sari la conținut

Lorena Buhnici, reacție surprinzătoare după declarațiile halucinante ale soțului ce a jignit femeile. Postare șocantă „Balenuță la apă!”

Lorena Buhnici, a avut o primă reacție, după ce soțul ei, George Buhnici a ajuns în centrul atenției cu o serie de declarații jignitoare la adresa femilor.

Acesta a îndemnat doamnele și domnișoarele să meargă la sală și să nu își mai afișeze celulita și vergeturile la plajă.

Soția celebrului vlogger pare să susțină acest derapaj, iar doamna cu „corp de minoră” a declarat:

„Un interviu în care informația clară a fost scoasă din context a dus la «priceperea» unor oameni de a ataca și de a arăta cu degetul. Da, avem un număr mare de obezi (copii și adolescenți) în țara asta și cineva (soțul meu) a spus-o mai direct… la televizor. Când spun medicii nu mai facem postări în social media și nici nu mai criticăm. De fapt, nici nu auzim! Cât despre ideea de misogin… cred că mulți nu au aflat definiția corectă. Las un link către… subiectul corect… ca să puteți dormi liniștite/liniștiți la noapte”, a scris Lorena Buhnici pe Instagram.

Citeste si:

Balenuța rusească la apă

În ciuda faptului că soțul ei a fost criticat de multe persoane, inclusiv de vedete, pentru că are ceva împotriva femeilor care au vergeturi și kilograme în plus, Lorena Buhnici, fără să stea gânduri, a jingnit o femeie la mare și a postat imaginile în mediul online.

Lorena Buhnici a fotografiat o femeie la mare și a postat imaginile pe Facebook, alături de un mesaj mesaj dur în care a a numit-o pe persoana respectivă „balenuță rusească”

Sursă foto: Click.ro
Postarea a fost ștearsă de Lorena Buhnici

Reacția lui George Buhnici:

„Nu e prima dată când îmi complimentez soția că arată mult mai tânără. O fac constant, am făcut-o și acum vreo trei ani când am spus că arată ca o minoră într-o postare pe Instagram. Era evident o metaforă. Dacă o spune un comediant, e umor? Dacă o spun eu, de ce devine altceva decât o glumă, fie ea și de slabă calitate? Oricine mă cunoaște știe ce relație am cu soția și că nu încurajez pedofilia. Nu mă așteptam ca, din tot ceea spun și fac, o metaforă să aibă un astfel de succes după un interviu pentru un show de la TV”, a mărturisit George Buhnici pe site-ul său.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.