duminică, aprilie 2, 2023

Mai jos va prezentam lista intriganta a celor mai periculoase 5 cauze ale cancerului, de care nu suntem constienti, dar pe care le experimentam in viata cotidiana.

1. Mamografiile, radiografiile dentare, scannerele din aeroport:

A uitat tehnicianul de la mamografie sa iti puna protectia pe piept inainte de a te supune testului la aparat? Da, ne referim la razele mortale care pot cauza cancerul, iar tu poti preveni acest lucru, reactionand la timp.

Te-ar mai interesa: Dacă suferi de această boală, NU AI VOIE sub nici ...

2. Aluminiul din deodorante sau antiperspirante

Cele mai multe cazuri de cancer mamar se manifesta in partea superioara, langa subrat, chiar in locul unde aplicam deodorantul incarcat de aluminiu. Asadar, trebuie sa folosesti deodorante facute acasa sau antiperspirante organice.

3. Indulcitori artificiali

Aspartamul, ingredientul principal din indulcitorii artificiali, este facut din excrement de GMO E. Coli, care este rezident al colonului, la fel ca materia ce urmeaza sa fie eliminata din corp. Acesta se gaseste aproape in toate tipurile de guma de mestecat, medicamente sau produse alimentare. Evitati ingredientul si incercati sa folositi malt de grau, sirop de artar, miere, zahar organic sau stevie.

Te-ar mai interesa: De la detoxifierea ficatului la stimularea imunită...

Continuarea pe lyla.ro. 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private